שאלה דחופה ביותר!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ביותר!!!!!
    18
    23/04/2012

היי אתמול קיימתי יחסים עם בן זוגי בשעה שאני הייתי עם מדבקת אוורה והוא היה עם קונדום.אחרי שסיימנו לקיים.. ראינו שהקונדום נקרע.לא ידוע לנו מתי ובן זוגי גמר בפנים.
    האם הייתי מוגנת,ואינני יכולה להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ביותר!!!!!

הוספת תגובה

• המשך

18
    23/04/2012

אגב,היום אני אמורה להסיר את המדבקה ולקבל השבוע מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתקדם

אנונימי
    24/04/2012

שלום..יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין. עד כה אנחנו עושים את זה עם קונדומים ובאמת שההרגשה טובה..
    אבל שנינו רוצים להתקדם הלאה ולהרגיש אחד את השנייה באמת ללא קונדומים גם היא רוצה את אותו הדבר הבעיה היא שהיא מפחדת שלספר לאמא שלה על העניין וללכת לגניקולוג..היא אומרת שהיא לא יודעת אם היא רוצה שהחיים שלה ישתנו (שלא יהיה מחזור וכל מיני כאלה)
    איך אני יכול לעזור לה להתמודד עם הפחד כדי שנוכל להתקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    25/04/2012

להבא, אתה שואל שאלה נא לפתוח שרשור חדש ולא לכתוב שאלה בתוך השאלה של מישהו אחר.
    אתה יכול להסיר את החששות שלך חברה שלך ב-2 דרכים. 1) היא לא חייבת להגיע עם אמא שלה לרופא/ת נשים 2) אם היא לוקחת גלולות, עדיין יש לה מחזור כרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    25/04/2012

אני מבינה שהשתמשתם ב-2 אמצעי מניעה ליתר ביטחון וטוב שכך, אז גם אם הקונדום נקרע עדיין היית מוגנת בעזרת אוורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו