מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה ביותר!!!!!1823/04/2012
היי אתמול קיימתי יחסים עם בן זוגי בשעה שאני הייתי עם מדבקת אוורה והוא היה עם קונדום.אחרי שסיימנו לקיים.. ראינו שהקונדום נקרע.לא ידוע לנו מתי ובן זוגי גמר בפנים.
האם הייתי מוגנת,ואינני יכולה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
1823/04/2012אגב,היום אני אמורה להסיר את המדבקה ולקבל השבוע מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתקדם
אנונימי24/04/2012שלום..יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין. עד כה אנחנו עושים את זה עם קונדומים ובאמת שההרגשה טובה..
אבל שנינו רוצים להתקדם הלאה ולהרגיש אחד את השנייה באמת ללא קונדומים גם היא רוצה את אותו הדבר הבעיה היא שהיא מפחדת שלספר לאמא שלה על העניין וללכת לגניקולוג..היא אומרת שהיא לא יודעת אם היא רוצה שהחיים שלה ישתנו (שלא יהיה מחזור וכל מיני כאלה)
איך אני יכול לעזור לה להתמודד עם הפחד כדי שנוכל להתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון25/04/2012להבא, אתה שואל שאלה נא לפתוח שרשור חדש ולא לכתוב שאלה בתוך השאלה של מישהו אחר.
אתה יכול להסיר את החששות שלך חברה שלך ב-2 דרכים. 1) היא לא חייבת להגיע עם אמא שלה לרופא/ת נשים 2) אם היא לוקחת גלולות, עדיין יש לה מחזור כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון25/04/2012אני מבינה שהשתמשתם ב-2 אמצעי מניעה ליתר ביטחון וטוב שכך, אז גם אם הקונדום נקרע עדיין היית מוגנת בעזרת אוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)