להתקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתקדם
    אנונימי
    24/04/2012

שלום..יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין. עד כה אנחנו עושים את זה עם קונדומים ובאמת שההרגשה טובה..
    אבל שנינו רוצים להתקדם הלאה ולהרגיש אחד את השנייה באמת ללא קונדומים גם היא רוצה את אותו הדבר הבעיה היא שהיא מפחדת שלספר לאמא שלה על העניין וללכת לגניקולוג..היא אומרת שהיא לא יודעת אם היא רוצה שהחיים שלה ישתנו (שלא יהיה מחזור וכל מיני כאלה)
    איך אני יכול לעזור לה להתמודד עם הפחד כדי שנוכל להתקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתקדם

הוספת תגובה

• להתקדם - תגובה

דניאלה פרייפלד
    24/04/2012

בני כמה אתם
    וכל הכבוד על האחריות המשותפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתקדם

אנונימי
    24/04/2012

היא בת שבע עשרה אני בן שבעה עשרה וחצי ואנחנו חמישה חודשים ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתקדם - תגובה

דניאלה פרייפלד
    24/04/2012

היום יש לבנות, מגוון של אמצעי מניעה ולכן כדאי להיכנס לאינטרנט ולקרא על האפשריות.
    תגובות לואי לגלולות ענין אישי ויש בנות שלוקחות והחיים ממשיכים....
    לגבי ביקור רופא, לא משנה באיזה אמצעי מניעה היא תבחר ,רובם , באמצעות מרשם מרופא וחשוב לדבר בכדי להבין אם ומה הן התופעות לואי ושם היא יכולה, לאחר עיון לעלות את חששותהמול הרופא
    חבל אבל זאת זכותה לא לשתף את האם, וכך גם הרופא, הוא אמור לשמור סודיות וצריך לומר, שהיא אינה מאונינת שהאמא תדע. יש גם אפשרות שתלך לרופא במרפאה אחרת רחוקה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו