שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תום
    03/05/2012

כבר כתבתי אבל לא כל כך הבנתי את התשובה שנתת לי
    אני בן 16 ואורך הזין שלי הוא 9.5 ס"מ והרוחב מאוד קטן ראיתי כבר את הבולבולים של חברים שלי והם יותר גדולים,אן לי עדיין שיער פנים,אן שערות אל החזה ויש לי הרבה שערות ערווה רציתי לדעת אם יש מצב שהוא יגדל? ואני מבקש שלא תאמרי לי שהגודל לא קובע פשוט רק לענות אל השאלה
    דבר שני אם הוא לא יגדל אני מתכנן בגיל 18 לעשות את התרגילים שמגדילים את הזין אבל לפי מה שראיתי באתר הבולבולים שם יש להם רוחב כאילו שאפשר לעשות אליהם את כל התהליך הבעיה שהרוחב שלי לא מתקרב לשלהם ואני לא בטוח אם אני יוכל בכלל לעשות את ההגדלה(ההגדלה היא בלי כדורים זה רק עם לחיצות אל איבר המין ולפי האתר אם זה לא מצליח הכסף חוזר אליך פי 2)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/05/2012

בגיל 16 יש לשאר שעוד תגדל כולל הפין
    נכון להיום אין דרך להארכת הפין (במקרים יוצאי דופן יש ניתוח)
    מתרגילים ,צריך להיזהר ,כי תוכל להזיק לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטעתי

תום
    06/05/2012

הבולבול שלי 9.5 כשהוא עומד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטעתי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/05/2012

עדין יכול לגדול....
    לא למדוד אותו כל הזמן ,כפי, שאתה לא מודד את שאר גופך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו