כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    נוי
    11/05/2012

שלום אני בת 16 ומאוננת כבר 3 שנים בערך פעם או פעמיים בשבוע, אני גומרת ממש מהר בערך תוך 20 שניות מתחילת האוננות, האם זה בגלל שאני מאוננת כל כך הרבה זמן ? אני צופה בסרטי פורנו ומופרש לי נוזל שקוף , זה נורמלי ? האם זה בסדר לאונן והאם זה נפוץ או חריג ? אני מרגישה עם עצמי ממש רע אחרי כל אוננות ואני מנסה להפסיק אבל לא מצליחה , איך אפשר להיגמל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    11/05/2012

לנוי שלום, אוננות זה טבעי ונורמלי ובוודאי בגילך, כשההורמונים משתוללים. אוננות מתחיל עוד ברחם, יודעים שעובר מאונן ברחם, רואים את זה באולטרה-סאונד, לא בכדי להגיע לאורגזמה, אלא כי זה נעים לו/לה. אז בעצם כבר בגיל מינוס יש אוננות. גם אם היית מדווחת על אוננות יומיומית, זה גם היה בסדר. אם זה קורה בתדירות שפוגעת לך בתפקודי החיים אז זה כבר סיפור אחר וזה לא המקרה שלך. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "דברים שרציתי לגעת" המחברת גילי פליסקין, היא עשתה את התיזה שלה בנושא של אוננות בקרב נשים בישראל, הספר ינפץ לך כל מיני מיתוסים סביב הנושא הזה ובטוח יתן לך להרגיש יותר טוב סביב הנושא הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו