מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומר מהראבי13/05/2012
שלום. אני בן 16 ואני מאונן הרבה כל יום. ואני גומר בשניה ממש רק אני נוגע בבולבול ממש אז יוצא לי זרע אפילו אם אני מאונן פעמיים או שלוש רצוף אז ממש בשניה אני לא מגזים ישר יוצא לי . לפעמים רק אני מוריד תחתונים אז כבר יוצא. למה זה ומה אני יכול לעשות. חברים שלי אומרים לי שזה סבבה דוקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון19/05/2012מה זה נקרא מאונן הרבה? כל יום זה בסדר בטח בגילך, אבל מה זה נקרא הרבה? כמה זמן אתה מקדיש לזה במהלך היממה? שנית, אתה יכול לחפש בגוגל תרגילי התחל-הפסק וללמוד איך לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי20/05/2012אני עושה בערך 3 פעמים ביום וכל פעם שאני עושה אז רק אני נוגע בו אז יוצא ממש שפיך. ממש בשניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2012האם זו גמירה שאחריה יורדת הזיקפה? או שיוצא לך נוזל טרום שפיכה....כמו אצל כולנו...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי20/05/2012כן. יוצא לי הרבה ואחר כך הוא כבר לא עומד ואחרי זה אני עושה עוד פעם נניח אחרי שעה ושוב רק אני נוגע אז יוצא ככה יכול להיות 3 פעמים או 4 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2012יהיה נכון לפנות לייעוץ מקצועי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)