לשכב בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכב בפעם הראשונה
    שלי
    23/05/2012

אני בת 17 וחבר שלי בן 19 , אנחנו רוצים לשכב בפעם הראשונה והוארוצה שאני אקח גלולות ואני גם מעדיפה כי אמרו לי שזה יותר בטוח. אבל רציתי לדעת איזה סוג של גלולה לבקש מהרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשכב בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• לשכב בפעם הראשונה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/05/2012

פני לרופא נשים על מנת לקבל גלולה מתאימה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה

שלי
    27/05/2012

רציתי לדעת אם יש גלולות שנותנים לבנות צעירות שרק מתחילות קחת? מה זה בדיוק אומר מינון של הורמונים? קראתי על זה בפורום אחר ולא כל כך הבנתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/05/2012

נכון להיום יש מגוון סוגי אמצעי מניעה .
    לא חיבות לקחת גלולות אם לא מעונינות בכך,
    לשם בירור רצוי להיכנס לאתר ולברר אמצעי מניעה בשוק לקרא ולבוא מוכנים לגניקולוג/'ת .
    רובם עם הורמונים, שלרוב, אינם לרעת הבחורה אך גם כאן כמו עם כל דבר יש יוצאים מן הכלל וצריך להקפיד לקחת לפי ההוראות וגם הוראות הרופא !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות פעם ראשונה

ליה
    28/05/2012

כשאני התחלתי לקחת פעם ראשונה הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי סוג שנקרא "פליים" היא אמרה שזה במינון נמוך של הורמונים אז זה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו