קרום בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    מורן
    27/05/2012

שלום,

אני בת 18 וחצי, בתולה ואני וחבר שלי מנסים לקיים יחסי מין יותר מחודש, אבל מאוד כואב לי ואני מרגישה שקרום הבתולין שלי יותר מדי חזק ועבה, כמו 'קיר' שחבר שלי לא מצליח לעבור, גם אם משתמשים בכוח פיזי.
    חשוב לציין שאני פתוחה איתו מבחינה רגשית, לא מפחדת ולא חוסמת אותו, לא מכווצת שרירים כך שזה לא וגיניסמוס או תופעה שנובעת מלחץ.

אני חיילת ואני חוששת לפנות לגניקולוג צבאי. אני מתוסכלת כיוון שגם עם החבר הראשון ניסינו למעלה מכמה חודשים לקיים יחסי מין.
    מה גניקולוג יכול להציע לי? אני נואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

• קרום בתולין - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/05/2012

האם שניכם בטוחים שהוא במקום הנכון? האם את יכולה להכניס אצבע?
    אם לא, אין ברירה אלא לשלול ..ולכן צריך ללכת לרופא ,קודם הוא יסתכל אולי באמת יש חסימה, או ...ואז את יודעת, הרופא יטפל בזה וזה מונע תיסכול שלך וחברך עד לבדיקה אני מציעה לא לנסות כדי למנוע את התיסכול ההדדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/05/2012

בואי ואענה לך בשאלה..... אם קרום הבתולים שלך הוא כמו קיר החוסם את הפתח........ איך יוצא דם המחזור? האם את משתמשת בטמפונים?
    אכן יש מצב שיש קרום בתולים כמו שאת מתארת, אך רק בדיקת גינקולוג תאשר זאת...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו