חרמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמן
    איציק
    29/05/2012

שלום קוראים לי איציק אני בכיתה י בתיכון אני בן 15.5 ויש לנו ילדה מהשיכבה פצצה כוסית מאודד אני חרמן עלייה אחושרמוטה אי אפשר לתאר את רמת החרמנות שלי מרוב שאני מואד חרמןן אני כל הזמן שאני רואה אותה אני מיסתכל לה על הציצים יש לה ציצים גדולים ויפים ותחת יפה וכל פעם שאני רואה אותה בהפסקות עומד לי ברמה מטורפתת אחושרמוטה אני מת לזיין אותה חזק מאודד עכשיו יש לי כמה שאלות:

1. אני בפייסבוק כדי להעביר את החרמנות אני רואה תמונות שלה ועושה בידד איך שאני רואה אותה עומדד לי ברמה מטורפת השאלה שלי היא כזאת מה אני יכול לעשות עוד יותרר כדי להעביר את החרמנות חוץ מלעשות ביד?

2. אחרי שאני גומר יוצא לי המון שפיך למה זה? והוא גם נהיה דביק אחרזה למה? אשמח לקבל תשובה איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמן

הוספת תגובה

• חרמן - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/05/2012

כדי להפסיק לאונן "עליה" תפסיק לרות את תמונותיה בפייסבוק ותנסה לאונן כשאתה מדמיין אחרות בראש...
    תאור השפיך בגדר הנורמלי נוזלי הזרע סמיכים ומתקשים ונותנים תחושה של דביק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו