מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבחסוי01/06/2012
היי אני בן 16 ויש לי שאלה
האים שנער\גבר
ביזמן האוננות מחדיר אצבע לפי הטבעת שלו זה אומר שהוא הומו או שיש לו נטיות או שזה בסדר ונורמאלי וסטרייטים רבים עושים זואת
ו2 : האים זה בסדר ליראות גבר יפה או דוגמן ולחשוב שהוא יפה ונירהא טוב
כלומר זה לא אומר חלילה שיש משיכה מינית או היתאהבות אז זה בסה''כ נורמאלי לחשוב שמישהוא יפה נכון ?
ו3: אני מאוהב בילדה בבית הספר שלי והיא לומדת בכיתה י''ב
ועוד חודש ניגמרת השנה מה אני יעשה אני מאוהבב בה
שהיא עוברת אני מרגיש תחושות מוזרות
הלב שלי פועם מהר ויש לי לחץ בגוף ובראש
אני כול היום חושב עלייה
היא יפיפייה ממש יפה
ואני מתוסכלל
ואני לא יודע מה לעשוות
ענו לי בבקשה על שאלותיי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/06/2012אוננות זה בעצם לענג את עצמך ואין כללים לגבי זה, אם זה מענג אותך להחדיר אצבע בפי הטבעת שלך אז תאפשר לעצמך לעשות את זה מבלי לשפוט את עצמך או לנסות לקטלג את עצמך. בגיל ההתבגרות זה לגמרי לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, וזה בסדר לראות גבר יפה ולחשוב שהוא נראה טוב בדיוק כמו שזה בסדר שאשה תראה אישה יפה ותחשוב עליה שהיא יפה, זה לא אומר שום דבר לגבי נטייה מינית שלך לכאן או לשם. לגבי הנקודה השלישית שהעלית, נשמע שאתה מאוהב בילדה שהיא גדולה ממך ובקרוב תמשיך הלאה את דרכה ולגמרי לגיטימי שתרגיש את כל מה שאתה חש כלפיה, התאהבות זה כמו אי שפיות זמנית, זה גם עובר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)