צריך לשתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לשתף
    בן
    20/06/2012

קוראים לי גל ואני בן 17.5(כיתה יא). אני שוחה בבריכה כל בוקר ותמיד מגיע ילדה משכבה מעליי(כיתה יב) לשחות גם והיא תמיד לוקחת את המסלול שליידי לא יודע למה. היא נחשבת לאחת הבנות היפות בבית ספר ואני לפעמים מסתכל בזוית של העיין אלייה כשהיא שוחה ליידי.
    היום קרה משהו שונה.. סיימתי לעשות בריכה וגם היא סיימה ועמדה בערך מטר ממני והסתובבה לכיווני, והבגד ים שלה בכלל לא היה על הציצי! אני לא יודע עם היא ראתה את זה או לא אבל כל הבגד ים שלה זז הצידע והציצי שלה והפטמה היו כולם חשופים..
    ממש כאילו היא שוחה ערומה. הייתי בשוק, כי בחיים לא דמיינתי שהילדה אחי יפה בבית ספר תעמוד מולי עם הפטמה בחוץ..הגנבתי מבט ואחריי זה שחיתי כל הזמן בקצב שאני אוחל לראות את השדיים שלה.שחיתי יותר מהר ממנה וצללתי תמיד בסוף של הבריכה כדי שאוחל לראות אותה שוחה לכיווני..אין לי מושג אם היא הבינה שאני מסתכל אבל אני מרגיש שאולי היא כן שמה לב וכנראה שהבגד ים שלה פשוט נפל כל פעם מחדש כי לא היה מתוח מספיק אבל אם כך אז למה לא סדרה אותו כשהיא עומדת מולי ?... כחה הסתכלתי כל השחייה על השד שלה עד שהיא סיימה את השחייה.. הרגשתי רע שהסתכלתי עלייה ובסוף שהיא עמדה ליידי בסוף הבריכה אמרתי לה שאני מצטער והיא שאלה על מה ופשוט הסמקתי ולא עניתי ויצאתי מהבריכה..אחרי שחזרתי מהמקלחת היא כבר לא הייתה שם ורק ידיד שלה שאף פעם לא ראיתי שאל אותי פתאום עם אני תמיד שוחה בבוקר ושאלתי אותו למה והוא שתק והלך...אני לא יודע עם זאת נחשבת הטרדה מינית ואם יש לי ממה לפחוד? כאילו להתאים את קצב השחייה שלי ולהגניב מבטים לשד שלה שהיה בחוץ?מה אתם חושבים על המקרה הזה? אני לא בנדם כזה ותמיד שולט על עצמי וצנועה אבל הפעם היה לי קשה מאוד...כדי לי לעשות משהו בנידון? ומה לעשות פעם הבאה שאני יראה אותה בבריכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך לשתף

הוספת תגובה

• ויש לה חבר בן 30 בערך

בן
    20/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לשתף - תגובה

דניאלה פרייפלד
    20/06/2012

מה שאתה מתאר כלומר התגובות שלך, של בלבלול בין להסתכל או לא, המבוכה אם זה נכון או לא והרצון להסתכל ולבסוף "איבוד" השילטה ,נשברת ,הסתכלת ולאחר מכן מה שהרגשת ..נורמליות לחלוטין ,לדעתי רוב הנערים בגילך לא היו עומדים בפיטוי.
    קשה לי להאמין שהיא לא הרגישה שהבגד יורד....ואם יש לה חבר בגיל 30 יש לשאר שיש לה כמה וכמה אישיוז...
    לא זה לא התרדה מינית.....לפי התאור שלך.....
    לגבי פעם הבא אם זה קורה אני מציעה לך ללכת משם או למסלול אחר.....
    עוד אפשרות :האם אתה יכול לדבר איתה על זה אם זה קורה שוב....
    ועוד לציין זאת בפני המציל....
    ואם זה ממשיך היא מתרידה אותך ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו