מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אשמח להתייעצות..אלון23/06/2012
שלום רב .
אני וחברה שלי החלטנו לעשות את זה שנינו בני 18 וזה הפעם הראשונה עבור שנינו.
אז ככה: היה משחק מקדים מדהים ממש כיפי ודיי ארוך אבל ברגע שניסיתי להחדיר(עם קונדום משומן כמובן) פשוט זה לא נכנס כמה שהיא הייתה מוכנה לזה וכמה שהכל הלך טוב לא הצלחתי לחדור אליה ..
מה עושים?!?!
זה דיי הרס תפעם הראשונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אשמח להתייעצות.. - תגובה
דניאלה פרייפלד23/06/2012קודם כל ,כל הכבוד על האחריות הקונדום
ושהיה משחק מקדים
הפעם הראשונה , אפילו שזה בקשר ומרגישים מוכנים ורוצים, לא תמיד הולך ....וזה די מבאס
האם היא היתה מכווצת/מתוחה בזמן החדירה אם לא
בפעם הבא ,תנסו לעורר אחד את השני ,לא ארוך, תנסה עם האצבע אם נכנס (לאט) בזמן המשחק
ואז עם מפין להתקרב ולחדור מעט ולשחק בתזוזות ,נעים אז לחדור עוד קצת וגם שם לנוע ואז עד קצת עד שאתה בפנים וגם אז תנועות איטיות
אני מקווה שזה יעזור אם לא תחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלך מצוין !
אלון24/06/2012תודה רבה על התשובה המהירה.
עשינו את זה והיה מדהים ..
אתם עושים עבודה מצוינת כל הכבוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)