רוצה להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להפסיק
    חסוי
    26/06/2012

אני מתבייש לכתוב את זה מאוד. אני בן 14 ואני דתי. בגיל 11 התחלתי לאונן כי בהתחלה לא ראיתי שזה משהו לא בסדר ולכן המשכתי ועשיתי לפחות פעם אחת ביום. וגיל 13 התחלתי גם לצפות בסרטים לא צנועים וידעתי שזה לא בסדר אבל זה גירה אותי ובגלל זה המשכתי.
    לפני חצי שנה שמעתי הרצאה שאומרת שאוננות והוצאת זרע נחשב לי הדת לאיסור חמור ביותר והחלטתי שבאותו יום אני מפסיק. אבל כצפוי נכשלתי שוב ושוב באוננות ולפעמים גם בצפייה.
    מה עושים? זה מאוד מתסכל ומדכא וזה מוריד לי את המצב רוח כל פעם ולאחר זמן מסוים (הכי הרבה זמן שחא אוננתי זה חודש) אני נכשל שוב.
    אשמח אם תתנו לי עצות איך להמנע מאוננות ומצפייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להפסיק

הוספת תגובה

• רוצה להפסיק - תגובה

דניאלה פרייפלד
    26/06/2012

אתה בבעיה.... מצד אחד אתה נהנה לאונן, מאידך אתה בחור דתי וחל איסור שפיכת זרע.
    אם אתה שואל מה לעשות אתה צריך ללכת לפי המצפון שלך
    אני יודעת שיש דתיים שמאוננים ,כי הם חושבים שזה כבר בינם לבין עצמם ונעשה בצניעות, והדת לא צריך ל"היכנס" וחיים בשלום עם עצמם ועם אמונתם.ויש שלא כי הם מאמינים בדרכם לפי החוק היבש וזה גם בסדר אדם לפי אמונתו יחיה.
    לכן ההחלטה שאתה צריך לעשות איך אתה תוכל לחיות עם עצמך בשלום!!!
    אבל לגבי הסרטים, ההצעה שלי, להפסיק!!! כי שם כבר יש השפעה שלילית בכלל מה זה מיניות וקשר אינטימי עם אישה ועם עצמך ואז עלול להיות לך קיים ביצירת קשר שתהיה מוכן לזה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    27/06/2012

עזרת לי מאוד. ועוד שאלה קטנה. אם פתאום יהיה חשק לאונן או לצפות בסרטים הלא צנועים איך אני אמור להילחם בזה ולצאת מהחשק הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/06/2012

השאלה אני מבינה שאתה רוצה להפסיק לאונן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

חסוי
    27/06/2012

אני רוצה להפסיק לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/06/2012

זה רק כוח רצון
    שאתה מרגיש ,שאתה רוצה ..... אז תעשה משהו אחר ,כדי לא להתפתות
    גם אם בראש שלך יש מחשבות, תכניס תפילה ,בכדי לא לחשוב על זה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו