מבקשת שרק היועצות הנשים יענו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת שרק היועצות הנשים יענו לי...
    ש.
    27/06/2012

יותר נוח לי לכתוב זאת כשיחה בין נשים.
    אז ככה:
    לפני כמה שנים מישהו ניסה לאנוס אותי. בעטתי לו בביצים וברחתי.
    מבחינה חוקית ברור שהייתי בסדר גמור.
    אבל יש לי תחושה לא נוחה על זה שבעטתי לו בביצים.
    אולי בגלל שהוא התפתל מכאבים. אולי בגלל שכשהייתי קטנה אמרו לי לא לפגוע לגברים בביצים. (גם לכן אמרו את זה?)
    לא יודעת למה אני מרגישה ככה. תוכלו לעזור לי להבין את זה?.

ועוד שאלה אישית אליכן, כנשים חכמות:
    אם מישהו יתקוף אתכן, תנסו לבעוט לו בביצים?.
    בבקשה תענו לי מעבר ל"אעשה הכל כדי להגן על עצמי" - שזה הגיוני כמובן.
    אני שואלת במפורש אם תנסו לבעוט לו בביצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    27/06/2012

תראי, אני לא אחד מהמומחים מנהלי האתר, אני בסך הכל בן 14 ומרת בקשתך שרק מנהלות האתר יענו בכל זאת אכתוב לך מה אני חושב..
    קודם כל בת כמה את? זה מאוד חשוב לדעת בת כמה היית ובת כמה את עכשיו כי אחרי הכל אם מישהו ניסה לאנוס אותך בגיל צעיר כמו 7 או 10 ברור שמשהו לא בסדר נשאר לך במח כמו טראומה אבל אם ניסו לאנוס אותך בגיל 15 או 17 אני לא חושב שאת צריכה להרגיש ככה וכתבת שזה קרה לפני כמה שנים (אולי תדייקי קצת כי גם זה חשוב) ואני לא חושב שמשהו שקרה לפני כמה שנים צריך להפריע
    ולגבי הבעיטה באיבר המין עשית מהלך מצויין ואני חושב שאותו אחד למד לקח טוב טוב ממך, אבל כאן מגיע האבל הגדול יכול להיות שפגעת בו שם בצורה בלתי הפיכה וזה כנראה מה שאוכל לך את הלב. אבל עשית את זה מתוך הגנה עצמית ובאמת כל בת שמישהו מנסה לאנוס אותה שתעשה הכל כדי שתוכל לברוח ממנו לגרום לא להפסיק.
    וגם יש מקומות אחרים בגוף שגם הם רגישים (לא רק איבר המין הוא המקום הכי רגיש אצלנו) וגם שם ניתן לתת מכה חזקה כדי לטפל במי שתוקף אני יכול להבטיח לך שגם לא היית נותנת לו בעיטה לאיבר המין היית עושה משהו אחר כמו בעיטה בבטן או בגב או שהיית נושכת אותו. את יודעת שאונס זה בכלל לא דבר נעים.

אשמח אם תגיבי לדבריואל תשכחי, לרשום את גילך עכשיו את גילך בזמן האונס ואולי גם איפה ניסו לאנוס אותך כדי שלמנהלות האתר יהיה יתור נוח ופשוט לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת שרק היועצות הנשים יענו לי... - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/06/2012

wow מסכנה
    האם ספרת ,שיתפת ,משהו במה שקרה לך, או שהשארת את האירוע הטראומתי הזה אצלך בלב?
    אין כל ספק !!!!אם משהוא מנסה לפגוע בך, כל דרך כולל בעיטה בביצים מותרים!!!!!ומגיע לו!!!!וכן אני הייתי עושה זאת ואני משוכנעת שאין בחורה בעולם שתגיד שלא פעלת נכון ושלאותו בחור/גבר מגיע לו!!!!
    אני מציע לך ללכת ליעוץ אני שומעת פצע פתוח וכואבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו