מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה החזה שלי קטן?חסויה בת 15!!20/02/2008
למה החזה שלי הכי קטן בכתה?
למה לכל החברות שלי יש כבר חזיה אמיתית וגדולה? למה הציצי שלהן מובלט ושלי לא?
אני רזה.. כל השמנות והגבוהות אצלי בכתה בעלות ציצי ענקי ורואים את זה מבחוץ...
לא צריך להציץ להן פנימה..
בבקשה שיענו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון20/02/2008אין כמעט אישה אחת שלגמרי מרוצה מהגוף שלה, מי שנמוכה רוצה להיות גבוהה, מי ששמנה רוצה להיות רזה, מי שמתולתלת רוצה שיער חלק וכד'. מי קבע שחזה גדול יפה יותר מחזה קטן? תראי את דוגמניות המסלול, רזות עם חזה קטן... יופי זה בעיניי המתבונן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטן זה יפה!
אלון20/02/2008תראי כנערה צעירה מעניין אותך שיהיה לך חזה כמו ל"גדולות" וזה ברור.
אני יודע שאני לא ממש אעזור לך אך כפי שלנו הגברים אומרים שהגודל לא קובע, גם אצלכן
הגודל לא באמת קובע.
אני באופן אישי מת על חזה קטן ומעדיף אותו בהרבה! על חזה גדול.
לצערי עלי לבשר לך שרוב הגברים הפוכים ממני.
אך אני בטוח שלא זה יקבע אם תצליחי עם המין השני או לא.
אך ורק הבטחון העצמי שלך יקבע . זה נכון לגבי כל איבר בגוף.
גבר שילך אתך בגלל שהחזה שלך גדול לא באמת שווה את המאמץ.
וגם.. את עוד צעירה קצת סבלנות יש עוד סיכוי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו חזה קטן
אשר23/02/2008את יכולה להירגע.
ראשית, את עוד צעירה והחזה שלך יצמח.
שנית, יש גברים רבים, כמוני למשל, שאוהבים חזה קטן.
אני אוהב חזה קטן ומעדיף אותו תמיד על גדול.
אני מתכוון ממש צימוקים... (-:
שזה לא ידאיג אותך לרגע. את תמצאי מספיק גברים שיאהבו אותך בדיוק כפי שאת.
אין צורך לפתח תסביכים מיותרים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)