עידן מילצ'ר שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידן מילצ'ר שלום
    עדי
    11/07/2012

ראשית - מישהו שאני מכיר שיחק איתך פעם בהצגה, והוא זוכר אותך כשחקן מחונן. אתה עוד משחק?. אשמח לראות אותך על הבמה!.

ועכשיו לעיקר.

אני בחור בעל נכות פיזית קשה וקשיי דיבור. נורא רוצה קשרים חברתיים ורומנטים, אבל אנשים נרתעים ממני. אני קצת יכול להבין אותם, אבל זה מעציב אותי. לפעמים אני בוכה מזה.

איך אוכל בכל זאת ליצור קשרים עם אנשים?. יש דרך לעקוף את הקושי?. כל רעיון שלך יתקבל בברכה.

איך להתמודד עם העצב?. יש דרך בה אוכל לעשות עבודה פסיכולוגית או רוחנית, שתקל עליו?.

בקשר ליצר המיני. הוא תקין לגמרי, וזה יוצר חוסר נוחות אצלי. הכוונה לזה שאין לי איך לפרוק אותו. חשבתי לשלם למישהי, שתעזור לי עם זה. לדעתך זה רעיון טוב?.

אתה יודע מה מטריף אותי?. המחשבה שאם היה לי גוף אחר, ובדיוק אותה נפש, כנראה היו לי חברים וחברות. אני הרי רגיש, נחמד, נבון. תכונות שמושכות אנשים. אם כך, מה שגורם לבידוד החברתי שלי הוא הגוף, המעטפת החיצונית. ואת הגוף הרי איני יכול להחליף... אתה מבין את התיסכול?.

תודה שקראת את דבריי.
    מבקש ממך מאוד שתשיב עליהם בכנות.
    אל תחשוש לפגוע בי, אם צריך. חשובה לי האמת - אני רוצה לדעת איפה אני עומד.
    כמובן, גם אופטימיות תתקבל בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידן מילצ'ר שלום

הוספת תגובה

• הי עדי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/07/2012

ראשית תודה על המחמאה. אכן לא קל הסיפור אותו אתה מגולל בפני. אם אהייה הכי אמיתי איתך, הרי שמה שיהייה נכון זה לפנות לייעוץ מקצועי אשר יעזור לך במצוקתך.
    אני לא עונה בציניות, אבל אולי הייתי שחקן מחונן.....אבל את הנושא אותו אתה פותח פה....גם מחוננים לא יצליחו לפתור באינטרנט.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/07/2012

אני לא עידן, אבל קראתי את ההודעה המרגשת שלך וחשבתי לתת לך גם את הדעה שלי, אני יודעת שיש את מרפאת "רעות" לרפואה שיקומית, שם תוכל להגיע לייעוץ ובמקביל גם יתכן שיש קבוצות טיפוליות, שם תוכל לפגוש חברים/ות עם נכויות/מוגבלויות כאלה ואחרות. כמו כן יש את "דלת פתוחה נגישה" וגם שם תוכל לקבל מענים לקשיים שהעלית שהנם לגמרי לגיטימיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו