מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה חשובה למירב שרון!!!!!!!חסויה בת 15!!20/02/2008
מירב שרון, קראתי עליך שאת מומחית בנושא עליו אני רוצה לשאול אותך.
אוקיי..
בשיעור ספורט בבית הספר אומרים לנו בחימום לרדת למטה, הכוונה לרגל אחת קדימה ואחת לאחור.
ולאט לאט לרדת עד הסוף = כמו שפגאת כזה..
אחת מהחברות שלי שהייתה לידי אמרה לי שזה יכול לקרוע את קרום הביתולין..
אז רציתי כמה דברים:
1. האם היא צודקת שאמרה שזה יכול לקרוע את קרום הביתולין?
2. אני בת 15 בקרוב מאוד... ויש לי שאלה- מה זה קרום הביתולין והיכן הוא נמצא ב-ד-י-ו-ק?
3. קרום הביתולין קשור למחזור?- למה אין לי מחזור? יש לי בעיה בהתפתחות הגוף? אני לא סובלת משום דבר..ואכן כן יש לי הפרשות כבר כמה זמן. אז למה אין לי מחזור עדיין? (החזה שלי לא גדול בכלל, הוא נחשב לכמעט הכי קטן מכל הכיתה שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/02/2008תשובות לשאלותייך:
1. קרום הבתולין יכול להימתח או להיקרע על ידי חדירה של פין, שימוש בטמפון או פעילויות אחרות שאינן מיניות (יתכן גם שמאמץ פיזי כגון "שפאגט).
2. מה זה קרום הבתולין ואיפה זה? בתוך הנרתיק, קרוב יותר לצידו החיצוני מאשר לצידו הפנימי, במקום נסתר מהעין, ישנה פיסת עור דקה וגמישה המכסה את הכניסה לנרתיק והופכת אותה צרה יותר. זהו קרום הבתולין.
3. אין קשר בין קרום הבתולין למחזור. יתכן שאת אחת מאלה שמקבלות מחזור בגיל מאוחר יותר, אם עד גיל 16 טרם קיבלת מחזור, כדאי לקבל חוו"ד מרופא נשים. יתכן שבגלל שיש לך התפתחות מינית מאוחרת, זה משפיע על התפתחות החזה. יש כאן גם השפעה גנטית (מה גודל החזה של אמא).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)