צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    אנונימית
    14/07/2012

היי.. אני וחבר שלי לפני כמה הזמן התחלנו לקיים יחסי מין. ויחד עם זאת.. התחלתי לקחת גלולות. עכשיו.. שכבנו כבר כמה פעמים.. והפעם הראשונה כאבה לי בחדירה.. וזה ממשיך לכאוב לי כל פעם שהוא חודר. ואז זה עובד. זה נורמאלי שגם אחרי 4 פעמים הקרום ממשיך להיקרע? מה אני יכולה לעשות עם זה?
    דבר נוסף, התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור.. ועברו כבר שבועיים פלוס, ואני עדיין מדממת. והדימומים מתגברים בזמן סקס ואחרי.. ואין לי כאבי מחזור וכאלה.. זה בסדר שאני ממשיכה לדמם בזמן סקס?
    תודה מראש על העזרה.. חשוב לי להדגיש שאני לא חושבת שאני חולה במשהו כי אני כן שומרת על היגיינה ולא משתמשת בטמפונים ואין לי גירודים וכו במהלך היום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    17/07/2012

גם בפעם הראשונה זה לא חייב לכאוב...אם זה נעשה בצורה הדרגתית עם הרב ה משחק מוקדם וחומר סיכה על בסיס מים. את מתארת מצב של כאבים ודימומים מתמשכים, לכן אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לצורך בדיקה גינקולוגית וחוו"ד רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו