מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהאנונימית14/07/2012
היי.. אני וחבר שלי לפני כמה הזמן התחלנו לקיים יחסי מין. ויחד עם זאת.. התחלתי לקחת גלולות. עכשיו.. שכבנו כבר כמה פעמים.. והפעם הראשונה כאבה לי בחדירה.. וזה ממשיך לכאוב לי כל פעם שהוא חודר. ואז זה עובד. זה נורמאלי שגם אחרי 4 פעמים הקרום ממשיך להיקרע? מה אני יכולה לעשות עם זה?
דבר נוסף, התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור.. ועברו כבר שבועיים פלוס, ואני עדיין מדממת. והדימומים מתגברים בזמן סקס ואחרי.. ואין לי כאבי מחזור וכאלה.. זה בסדר שאני ממשיכה לדמם בזמן סקס?
תודה מראש על העזרה.. חשוב לי להדגיש שאני לא חושבת שאני חולה במשהו כי אני כן שומרת על היגיינה ולא משתמשת בטמפונים ואין לי גירודים וכו במהלך היום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון17/07/2012גם בפעם הראשונה זה לא חייב לכאוב...אם זה נעשה בצורה הדרגתית עם הרב ה משחק מוקדם וחומר סיכה על בסיס מים. את מתארת מצב של כאבים ודימומים מתמשכים, לכן אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לצורך בדיקה גינקולוגית וחוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)