דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!
    חסוי
    20/02/2008

שלום אני בת 13 וחצי ויש לי חבר אתמול קימנו יחסי מין עם קונדום. פעם אחת הוא הכניס לי בתחת ופעם אחת בנרתיק. אחרי שעה הוא השפיך לי לפה האם יכול לקרות משהוו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!

הוספת תגובה

• עשית מין אנאלי בגילך? לא כאב לך?

אבי
    20/02/2008

טוב תיזהרו אם זה לא כדי לכם לעשות מין אנאלי ללא קונדום ואז גם להחדיר לכוס שמעתי שזה מעביר חיידקים לשם,תיזהרו והכי חשוב שתיזכרי שאת צריכה להינות והסקס בישבילך בדיוק כמו שזה בישבילו וחשוב שתעשי את זה איך שאת רוצה ולא על פי רצונו בילבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    21/02/2008

בחרת לקיים יחסי מין בגיל מאוד צעיר והדרך שבה את עושה את זה מראה שאולי את עדיין לא מוכנה לזה. זה נקרא התנהגות מינית מסכנת. קיום יחסי מין מצריך גם קבלת אחריות על הגוף שלך, היה רצוי שהיית שואלת את השאלות לפני ולא אחרי מעשה. מצד אחד השתמשת בקונדום, זה יכול למנוע מחלות מין והריון לא רצוי בהנחה ובתקווה ששמתם אותו כמו שצריך ושהוא לא נקרע. רצוי שתגיעי לרופאת נשים על מנת לבקש מרשם לגלולות כי זה יותר בטוח במניעת הריון לא רצוי. עכשיו, לגבי סקס אנאלי ואח"כ סקס וגינלי (בנרתיק), כמו שאבי אמר זה יכול להעביר חיידקים ולכן מומלץ לא לעשות את זה. היה גם מאוד רצוי שישטוף את עצמו אחרי סקס אנאלי לפני שמכניס את הפין שלו בפה שלך, תחשבי מה יוצא מהרקטום והאם היית רוצה שזה יעבור לפה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיאווווווווו כולה בת 13 :O

disturbed
    24/02/2008

ועושה דברים כאלה?.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו