מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!חסוי20/02/2008
שלום אני בת 13 וחצי ויש לי חבר אתמול קימנו יחסי מין עם קונדום. פעם אחת הוא הכניס לי בתחת ופעם אחת בנרתיק. אחרי שעה הוא השפיך לי לפה האם יכול לקרות משהוו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשית מין אנאלי בגילך? לא כאב לך?
אבי20/02/2008טוב תיזהרו אם זה לא כדי לכם לעשות מין אנאלי ללא קונדום ואז גם להחדיר לכוס שמעתי שזה מעביר חיידקים לשם,תיזהרו והכי חשוב שתיזכרי שאת צריכה להינות והסקס בישבילך בדיוק כמו שזה בישבילו וחשוב שתעשי את זה איך שאת רוצה ולא על פי רצונו בילבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון21/02/2008בחרת לקיים יחסי מין בגיל מאוד צעיר והדרך שבה את עושה את זה מראה שאולי את עדיין לא מוכנה לזה. זה נקרא התנהגות מינית מסכנת. קיום יחסי מין מצריך גם קבלת אחריות על הגוף שלך, היה רצוי שהיית שואלת את השאלות לפני ולא אחרי מעשה. מצד אחד השתמשת בקונדום, זה יכול למנוע מחלות מין והריון לא רצוי בהנחה ובתקווה ששמתם אותו כמו שצריך ושהוא לא נקרע. רצוי שתגיעי לרופאת נשים על מנת לבקש מרשם לגלולות כי זה יותר בטוח במניעת הריון לא רצוי. עכשיו, לגבי סקס אנאלי ואח"כ סקס וגינלי (בנרתיק), כמו שאבי אמר זה יכול להעביר חיידקים ולכן מומלץ לא לעשות את זה. היה גם מאוד רצוי שישטוף את עצמו אחרי סקס אנאלי לפני שמכניס את הפין שלו בפה שלך, תחשבי מה יוצא מהרקטום והאם היית רוצה שזה יעבור לפה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיאווווווווו כולה בת 13 :O
disturbed24/02/2008ועושה דברים כאלה?.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)