מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היייחסוי26/07/2012
היי יועצת ידידה שלי ביצעה היום שוב פעם בידקת הריון ביתית על הבוקר איך שהיא היתעוררה מישינה היא השתינה על הבדיקה והתוצאה צודה לאל שלילית פס אדום אחד
ומאז קיום היחסים עבר שבוע ככה שהבדיקה אמינה ועוד פעם שעברה ביום ראשון היה שלילי ועכשו לאחר שלושה ימים היום יום חמישי היא בדקה שוב ויצא שלילי
אז אין סיכוי להריון היא לא בהריון כלל אפשר להירגע סוף סוף ולישון בשקט
כי המחזור שלה עדין לא הגיע וכבר ה26 לחודש יכול ליהות בעיה אחרת למה המחזור מאחר האים להוציא חשש וספק של הריון וליבטוח בבדיקה ולהירגע מימנה
והידידה שלי אמרה שבפעם הבאה שנלך לסופאר פארם היא תיקנה קונדומים
ומרות שעד קבלת המחזור שלה לא בא לי לחשוב על מין
האים אני יותר מידי לחוץ על כלום כולל זה שביכלל לא גמרתי ביפנים בתוך הנרתיק וגם ההיתי עים השקית הזואתי +2 בדיקות הריון שיצאו שליליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון27/07/2012למען הסר חשש, הכי בטוח זה בדיקת דם אם ממשיך האיחור במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)