מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיניאנונימית28/07/2012
אני אוטוטו בת 18, יש לי חבר שאני מאוד אוהבת, אבל ואין לי חשק מיני כבר מספר שנים.
הדבר מאוד מתסכל אותי. האם ניתן לעשות משהו בנושא מבלי לפנות לסקסאולוג\ית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונמית שלום
מירב שרון31/07/2012באיזה גלולות את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימית31/07/2012אני לא משתמשת בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שנים אתם ביחד?
מירב שרון01/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו ביחד 3.5 חודשים.
אנונימית01/08/2012חשוב מאוד לציין שאני מטופלת בכדורים נוגדי דכאון שעזרו לי מאוד.
אז יכולתי "להאשים" את הדכאון בחוסר חשק, אך מאחר ואני לא בדכאון עוד ומאוד רוצה להתקדם בחיים גם מבחינה מינית, זה מתסכל שהחשק לא חזר.
האם יש משהו שניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו ביחד 3.5 חודשים. - תגובה
דניאלה פרייפלד01/08/2012האם את עדין לוקחת את הכדורים ואם הפסקת מתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לוקחת.
אנונימית01/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה למה...
מירב שרון03/08/2012תרופות נוגדות דכאון מצד אחד עוזרות לדכאון, מצד שני יש להן לעיתים תופעת לוואי של ירידה בחשק המיני כמו גם מעכבות יכולת להגיע לאורגזמה, אבל המחיר שתשלמי אם לא תיקחי את הכדורים הוא הרבה יותר גבוה מהמחיר של החשק המיני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה למה... - תגובה
דניאלה פרייפלד04/08/2012עוד דבר
כדאי לדבר עם הרופא לגבי הנושא של החשק המיני שלך
אכן מאד חשוב להמשיך לקחת את הכדורים וכל שינוי מצריך שיחה
אולי ניתן לשנות את הכדור לאחר שיעזור לך ופחות ישפיע על המיניות ולכן חשוב להתיעץ ולשמע ממנו/ה אם יש כדור אחר שיתאים וגם אם לא תשמעי מה יש לו/ה לומר בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אנונימית05/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב.
אנונימית05/08/2012כרגע בדקתי בעלון של התרופה, ולא צויין שום דבר שקשור לחשק המיני. זה אומר שהבעיה לא קשורה לכדורים, לא ככה?
ואם כך, אז האם אפשר בכל זאת לעשות משהו כדי להעלות את החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/2012איזה כדורים את נוטלת?
יש אפשרות שכל מה שתארת עד עכשיו בעניין האפקט הרגשי שלך, משפיע על החשק המיני.....הרבה לפני שנכרת את הבחור.\
יש לבדוק את אורחות חייך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נוטלת ויפקס.
אנונימית06/08/2012וכן, ידוע לי שהבעיה קיימת הרבה לפני שהכרתי את הבחור. החשק המיני נעלם כאשר נכנסתי לדכאון, אך כעת מצבי הרבה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר
מירב שרון17/08/2012שמחה לשמוע שכיום מצבך הרבה יותר טוב, מקווה שכך ימשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)