איך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך
    אנונימי
    29/07/2012

אני רוצה מאוד שתיהיה לי חברה בשביל לאהוב ולזיין,אבל אני ביישן,אני לא יודע איך להתחיל עם בנות וגם לא יודע איפה למצוא בנות בשביל להתחיל איתן,בית ספר ומועדון אינם אפשרויות,חוץ מזה אני גם לא יודע מה לעשות אם אני אצליח להשיג חברה.אני מרגיש שכל החיים שלי אני רק מאונן מבלי לעשות שום דבר בפועל. אני בן 16.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    31/07/2012

אני מבינה שאתה ביישן ושקשה לך להתחיל עם בנות. אמרת שביה"ס ומועדון הם לא אפשרויות להיכרות עם בנות, למה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני שוב
    03/08/2012

אני פחות או יותר דתי,אז אני לומד במוסד רק לבנים,ואני גם גר ממש רחוק מכל מקום שיש בו מועדון(אי שם קרוב מעוד לקו הירוק),חוץ מזה אני גם לא רוצה לצער את ההורים שלי שאני "סותה מדרך הישר",ואני בעצמי לא בטוח אם אני רוצה להמשיך דתי או לא,אז בינתיים,בלי מועדונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    12/08/2012

באינטנרט יש פורומים חברתיים, יש פייסבוק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו