מפחד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד..
    אלמוני
    07/08/2012

אני מת מפחד! אני בן 18 ואתמול בפעם הראשונה מישהי עשתה לי מין אוראלי.. (ירדה לי כאילו)
    והייתי בלי קונדום, איזה מחלות אפשר להידבק בהם ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד..

הוספת תגובה

• לאלמוני שלום

מירב שרון
    07/08/2012

מי זאת הייתה? מישהי שאתה מכיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מכיר..

אלמוני
    08/08/2012

אני לא מכיר אותה אישית אבל זאת מישהי שמצאה כן בעיניי כבר המון זמן
    ואתמול ששאלתי את חבר שלי עליה הוא אמר לי שהיא הייתה עם הרבה גברים
    ועכשיו אני מפחד שנדבקתי במשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    17/08/2012

אני מבינה את החשש. יש אפשרות לעשות בדיקות רפואיות על מנת לשלול מחלות מין, אם אתה רואה איזהשהם תסמינים מחשידים על איבר המין שלך אז אולי יש מקום להיבדק, בינתיים אין מה להיכנס "לסרטים". ולהבא עדיף שהמגע המיני יהיה עם מישהי שיש לך קשר רגשי איתה, שיש ביטחון, אמון, שאתה יודע שאתה יכול להיות עם ראש שקט לגביה.....ולהבא נא להשתמש בקונדום. יש קונדומים בכל מיני טעמים שמיועדים במיוחד למין אוראלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו