מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה?שי15/08/2012
היי אני בת 14 ויש לי מדי פעם סוג של הפרשה על התחתונים
כאילו לפני שזה מתייבש זה דביק כזה ואחרי שזה מתייבש זה נראה כמו משחה על התחתונים
אני לא יודעת אם זה הפרשה נורמלית או שזה סוג של גמירה
כי בדרך כלל זה קורה לי אחרי שאני רואה סרטי סקס או מאוננת אבל לא תמיד
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/08/2012לפי התאור שלך ,אין לך ממה לדאוג....להסבר מדויק על ההפרשות תצתרכי לפנות בפורום -גניקולוגיה נערות...
נכון כשאת מגורה -במודע,לאחר סרטים או באוננות -יש הפרשות ,כך הגוף שלך מכין את עצמו בעתיד לחדירה ,הרטיבות מונעת כאב וגם עוזרת לחדירה.
ההפרשות שלך, ללא גירוי חיצוני , הן חלק מהתת מודע כלומר את לא יודעת אך המח שלך מצמשיכה להיות מגורה כתוצאה מהמשך הסרט או ראית בחור...אבל שוב זה לא כל ההסבר ולכן אם את מאונינת לדעת יותר לפנות לאתר ג.נערות
לגבי סרטי סקס האם את מתכוונת לפורנו אם כן אני ממליצה לך לא לראותם יש לרוב השפעה שלילית על העולם המיני הנשי/גברי ועל קשר מיני בכלל חבל.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)