עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חזי
    20/08/2012

שלום שמי חזי ואני בן 16 וחצי ויש לי חברה גם בת 16 ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. אנחנו כל הזמן מבלים ונהנים וצוחקים ביחד מאז גיל 14. אבל יש לנו בעיה קטנה. לפני חודשיים חברה שלי רצתה לקיים איתי יחסי מין. לי לא הייתה כל כך בעיה אבל בגלל איבר המין שלי סרבתי כי הוא קטן, ממש קטן הוא נראה פיצי ודק כל כך כמו איבר מין במצב הכי רפוי שיש! אני לא יכול אפילו לאונן איתו מרוב שהוא קטן ולא גמרתי אף פעם (חוץ מקרי לילה אחד בודד) בהתחלה חברה שלי חשבה שאני לא מוכן אבל לאחר כמה פעמים היא אמרה לי שהיא לא מבינה אותי. סיפרתי לה לה על הסיפור המתסכל שלי. היא ביקשה לראות אותו כדי שהיא תקבע אם הוא קטן או לא. התביישתי (לא הראתי את איבר מיני לאף אחד) אבל הראתי לה בכלזאת והיא אמרה שאם אפשר לקיים איתו יחסי מין אז הגודל שלי סבבה. חיכינו ליום בו ההורים של שנינו ילכו ויחזרו מאוחר וארגנו אמצעי מניעה כדי למנוע בעיות במהלך היחסים. באתי אליה הורדנו את הבגדים והתחלנו. בהתחלה היא ניסתה למצוץ לי אבל הוא החליק החוצה כל פעם והיא ניסתה אפילו לתפוס אותו אם השיניים וגם זה לא הלך כל כך. אחר ניסיתי להכניס את איבר מיני לאיבר מינה אבל הוא לא נכנס בכל פעם שניסיתי הוא יצא החוצה ולא עזרה שום תנוחה. חברה שלי אמרה לי שאולי הוא יתארך והתחלתי לברר אם החברים עד מתי איבר המין מתפתח. חלק אמרו עד גיל 18 חלק אמרו עד 20. שאלתי חלק שהם שיש להם חברות מה האורך שלהם וההכי גבוה ששמעתי היה 15 סנטימטרים וההכי נמוך היה 13. מאותו יום נכנסתי לדיכאון ידעתי שבשנתיים איבר המין לא יתארך הלכתי לחברה שלי ואמרתי לה בדמעות שכדאי שתמצא חבר אחר שתוכל לקיים איתו יחסי מין והיא אמרה לי שאותי היא לא תעזוב והיא תישאר חברה שלי ותמשיך לאהוב אותי כמו פעם לא שונה. הסתכלתי עליה וראיתי שגם לה יורדות דמעות והלכתי לחבק אותה אחרי הכל אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל אני יודע שאם איבר מיני לא אצליח לקיים יחסי מין בעתיד (למשל כשאהיה נשוי) אז מה עושים? החברים המליצו לעשות את איבר המין גדול יותר אבל איך עושים את זה? תעזרו לי? חזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

חזי
    22/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/08/2012

כל הכבוד לחברה שלך כנראה שאתה בחור מיוחד שהיא מבינה שכדאי להשאר איתך וגם היא מבינה שחדירה זה לא הכל!!!!!!!
    אתה מתאר קשר יפה פה בנוי אימון בטחון אחד בשני חברות אהבה (יכלת להראות לה את ההכי קשה והיא לא צחקה או ברחה היא שווה וכדאי לך לנסות לשמור עליה!!!!!)
    לחזור אליך קודם זוגיות אינה בנויה על חדירה
    אני באמת מבינה את התיסכול שלך באמת
    לענג אישה אפשר בכמה וכמה דרכים עד לגמירה ללא חדירה
    ואתה ללמד לאונן צריך
    לגבי הגודל פין יכול להתארך עד גיל 21 אפשרי
    בבקשה למדוד אותו שהוא בזיקפה מהבסיס עד הקצה עם חוט ואז את החוט לסרגל ותחזור
    אולי יש לך מיקרופין נדיר... אבל
    אני לא מתרגשת מאי ההצלחה בפעם הראשונה כי זה קורה ,לא פעם ,ללא קשר לאורך הרבה פעמים להרבה זוגות לא הולך כפי שמצפים בפעם הראשונה גם זה לוקח זמן.....
    אז תחזור עם הגודל
    ותוהב אותה וכל הכבוד שלקחתם אחריות והבאתם אמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו