פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    אנונימי
    20/08/2012

היי,
    אני וחברה שלי, שנינו בני 17 וקצת, עולים בשבוע הבא לכיתה י"ב. אנחנו ביחד (חברים) מכיתה ט', שזה פחות או יותר גיל 14/15. אכן, אנחנו כ3 שנים ביחד.
    אנחנו מבלים ביחד במגוון רחב של פעילויות, בין אם זה לצאת לסרטים, לצאת להופעות, אני עוזר לה, היא עוזרת לי, אוכלים ביחד, כמובן שאנחנו נפגשים גם בבית הספר, חברים משותפים וכו'...
    את הפעילות המינית שלנו עשינו בהדרגתיות - בהתחלה כיסינו אחד לשני את העיניים כי התביישנו ולאט לאט השתחררנו ונפתחנו אחד לשני עד שהיום אנחנו עושים סוג של סקס יבש ואוננות משותפת (אני לה והיא לי). עשינו קצת מין אוראלי (אני לה והיא לי) אבל הפסקנו אחרי כמה פעמים מחשש למחלות שיכולות לעבור (על אף ששנינו בתולים ודי בריאים, פחות או יותר כמו כל אחד אחר) אז מחכים עם זה לגיל קצת יותר מאוחר. אנחנו שומרים מרחק בזמן הפעילות המינית ודואגים שלא נהיה קרובים לסיכון של היריון. דרך אגב, שנינו בתולים וזו מערכת היחסים הראשונה הרצינית של שנינו (חבר/ה בגיל 4 לשבוע לא נחשב, נכון?)
    בכל אופן, יש לנו את הפנטזיה המשותפת של לעשות את הפעם הראשונה שלנו, סקס מלא, עם חדירה וכנראה שגם עם מין אוראלי. אנחנו די מתביישים לספר להורים שלנו על הפעילות המינית שלנו המשותפת, למעשה אנחנו לא מספרים להם שום דבר על זה ספציפית כי הם באו מהמסורת יותר הדוקה, מתקופה די שונה מן הסתם, אבל אנחנו מבינים אותם לגמרי.
    חשבנו על לצאת אחרי סוף י"ב לבילוי של כמה ימים או סופה"ש ולממש את הפנטזיה שם. הנסיעה תהיה בעצם סוג של תירוץ וככה זה יהיה פחות מחשיד אבל אולי גם יעזור להם לקבל את זה שעשינו את זה (אומנם לא נספר להם שעשינו את זה, ככה שהם לא בדיוק ידעו אם עשינו את זה או לא, אבל אני מאמין שהם יבינו לבד...).
    אנחנו שוקלים את היעד של הסופה"ש/הבילוי... אנחנו חושבים על ת"א (כי אילת זה ברור מדי, גם די מנותק מדי ומלא בערסים - בלי להעליב) או טיסה לחו"ל כמו לונדון.
    ההתלבטות נובעת מכמה דברים:
    להיות בארץ (או בפרט בת"א), מקום יותר קרוב ככה שיקל עוד קצת על ההורים של שנינו, וצריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים. לדוגמא, אם לאחד מאיתנו יהיה תגובה אלרגית, חום, כאבים וכו' - נוכל לפנות לבית חולים/רופא, קניית משחות, עוד אמצעי מניעה וקונדומים וכו').
    מצד שני, לטוס לחו"ל יהיה פחות ברור מאליו להורים של שנינו שנעשה את זה. כלומר, הסיבה לטוס לשם תהיה באמת הטיול החוויתי במקום נהדר, שיהיה פחות מחשיד.
    אז מה לדעתכם? כדאי "להסתכן" ולעשות את הפעם הראשונה בחו"ל או ללכת על מקום יותר קרוב אבל יותר "מחשיד"...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    20/08/2012

אתה מתאר קשר זוגי נפלא שנבנה באופן הדרגתי ברמה הרגשית והפיזית במשך הרבה שנים ושהגעתם לגיל של בגרות רגשית ששניכם רוצים לממש את היחסים על ידי קיום יחסי מין מלאים. חשוב שתמשיכו להקדים הרבה אנרגיות וזמן למשחק המוקדם כפי שאתם עושים כיום. איפה תעשו את זה בחו"ל או בארץ זה פחות משנה מה שחשוב זה שתנקטו באמצעי בטיחות, אמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

אנונימי
    21/08/2012

תודה על המענה.
    מצד אחד, לעשות את זה בארץ יהיה יותר בטוח במידת הצורך (נוכל לגשת לרופא/בית חולים, קנייה בסופרפארם וכו'... אין תקשורת זרה ואי הבנות אם נצטרך טיפול רפואי בגלל תגובה אלרגית או כאבים עזים).
    מצד שני, לעשות את זה בחו"ל יהיה יותר משחרר, רומנטי ופחות מחשיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/08/2012

באמת יופי של קשר ובקצב שמתאיפ לכם יפה
    אני מסכימה עם מה שמירב ענתה
    אני רוצה להתיחס לפנטזיה של הפעם הראשונה -הדגש על פנטזיה- כלומר לא מחייב באמת שלא אך כדיגם להיות מוכנים שהפעם הראשונה לא יעמוד בפנטזיה ואלי יאכזב....כי זה הפעם הראשונה ועם כל הרצון אהבה קשר מוכנות הדדית עדין באים לרוב עם חשש אי ודאות איך ומה יהיה האם היא/הוא יהנה...אולי חששות לגבי זמן החדירה ....לא מעט זוגות "לומדים" יחד מה זה קיום יחסים מלאים לאט לאט ולכן אם יש מעט אכזה וזה לא עמד בפנטזיה
    אין אשמים!!!!! פשוט מנסים שוב
    והאחריות על הגמירה שלה לא באחריותך!!!
    אז אם היא לא הגיע לאורגזמה אתה לא אשם
    מה שחשוב המטרה - הנאה- אם נהנת והאם היא נהנתה לא הגמירה....
    לגבי האיפה יש + - בשניהם , אז דבר איתה
    תהנו ולא לשכח הגנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי אמצעי המניעה

אנונימי
    22/08/2012

כמובן שנעשה זאת עם קונדום, אבל צריך למרות הכל גם לקחת כדורים? או שמספיק קונדום? ואם כן, אילו כדורים (נשמח להמלצות מניסיון) ומתי לקחת אותם.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי אמצעי המניעה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/08/2012

לגבי איזה אמצעי ,אני חושבת ,שאתם צריכים להיכנס לאתר מוסמך לקרא על כל האפשריות שיש היום בשוק (לרוב באחריות הבחורה) ולדבר על איזה נראה לה/לכם
    רובצריך ללכת לרופא/ה ...ולדבר איתו על מה שהוחלט ולראות אם זה מתאים לאורך חייכם.
    קונדום מומלץ נגד הידבקות ממחלות אבל אם זה הפעם הראשונה לשניכם...
    אני מציע לנסות את הקונדום לבד איך לשים ,תחושה ...."תתרגלו" לרעיון
    והעיקר תהנו זאת המטרה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו