מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותאנונימית23/08/2012
שלום.. רציתי לדעת אם כאשר אני אקיים יחסי מין עם בחור שאוהב.. אז האם כדאי לשתף את ההורים?.. כלומר את אמא?
וגם עדיין לא עשיתי סקס.. אני לא יודעת איך עושים את זה... אז כאשר אהיה במצב שארצה לעשות סקס איך לספר את זה לפרטנר ואיך זה יהיה? מה הוא ידריך אותי מה אני צריכה לעשות???
אני בת 16...
פעם לפני הרבה זמן ראיתי סרטי סקס ולאחרדים שראייתי כאן שאתם ממש לא ממליצים על זה החלטתי להתחיל לראות סרטים אירוטיים.. זה יותר רגוע ושליו ואני אוהבת לאונן בזמן שאני רואה וזה כיף.. כלומר אני יודעת מה צריך לעשות אבל אני לא יודעת מה אני אעשה ברגע האמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2012חמודה!!!!
קודם את בת 16....את לא צריכה למהר לסקס מלא!!!!!
עדיף בפעם הראשונה לקיים מלא שאת בקשר של חברות אימון וכו ואז מיניות עדינה ואז למלא...לא למהר!!!!!
יופי שעברת מפורנו לארוטי ובכל זאת לאונן גם ללא הסרטים בכדי להרגיל את עצמך להשתמש יותר בדמיון שלך וכך בעתיד בקשר הזוגי..שהטסריט יהיה בראש ואת הבמאית ללא גירוי חיצוני.
מין זוגי לומדים ביחד ובקשר אפשר לדבר ואם תכירי את עצמך תוכלי גם את לשתף אותו במה נעים יותר התנסויות הדדיות לכוון אותו והא אותך מה עושה לו את זה ואם הוא גם לא התנסה במין מלא אז תלמדו יחד מה מתאים לחיי המין הזוגי שלכם וכך צריך כל פעם ללמד את השני ....וגם על עצמך .כל מפגש זוגי שונה בחוויה....
לגבי לספר לאמא ..אני אמא ואני מקווה שהבת שלי תשתף אותי ....זה תלוי בקשר...אני בעד אבל את מכירה את הקשר שלך איתה...
בכל מקרה המטרה במפגש המיני הינה הנאה שלך שלו והדדי
לא לשכח אמצעי הגנה ואם את לא הראשונה שלו קונדום מגן בפני מחלות.....
אז לסיכום מין הדדי לומדים ביחד בעצם כולנו "לא יודעים" בפעם הראשונה מה עושים
ורובם בלחץ בנסיונות הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)