מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דואגת ולא מצליחה לישוןמירב03/09/2012
שלום,
אני צריכה לקבל תשובה דחוף אין לי מה לעשות אני חסרת אונים!!
אתמול קיימתי סקס (לא בפעם הראשונה), ללא קונדום או אמצעי הגנה אחרים...
חבר שלי גמר בחוץ..
אך שאלתי היא...מה הסיכוי שאיכנס להיריון??
המחזור האחרון היה ב 20.8 ואני אמורה לקבל שוב עוד 14 ימים......
אין לי מה לעשות אני חייבת עזרה דחוף ביותר !!!
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב שלום
מירב שרון03/09/2012אם אתמול הייתה הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה/הגנה, אז יש מקום לקחת גלולת חירום. ניתן לקחת גלולת חירום עד 72 שעות מאז שהיה סקס לא מוגן. אי אפשר להסתמך על שיטת ה"לגמור בחוץ", מספיק שיהיה נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-מיואשת !!!
מירב03/09/2012לפני שנתיים שקיימתי יחסי מין במשך שנה לא השתמשתי באמצעי מניעה ומאז אני תמיד דואגת לקונדום....אבל אתמול היה מקרה חריג שנאלצנו להיות בלי !!!
אני ממש חוששת לפי התאריכים שרשמתי מה הסיכוי שאכנס להריון??? מה עליי לעשות תצילי אותי בבקשה !! אני נואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת לתשובה
מירב04/09/2012בבקשה מירב אני נואשת תעזרי לי אני אבדת עצות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/09/2012אז במשך שנה היה לך מזל שלא נכנסת להריון לא רצוי ושלא חלית במחלת מין, אבל לא כדאי להמשיך להתגרות בגורל ואם טרם עברו 72 שעות מאז שהיה ביניכם מגע מיני לא מוגן, יש מקום להשתמש בגלולת היום שאחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אביה04/09/2012גם לפני שהגבר גומר יכולות לצאת "טיפות אהבה" וגם מזה אפשר להכנס להריון יקירתי. מציעה לך לגשת לבית מרקחת קרוב ולקנות נורלבו שיעיל עד 72 שעות במגע מיני לא מוגן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת צריכה לעשות
סאלי04/09/2012זה לעשות עוד פעם סקס עם קונדום ותראי עם השתנה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)