שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    חסויי
    04/09/2012

היי אני בן 16 וחצי עוד מאת 17 ויש משהוא שמציק לי בגיל 11 אני זוכר גם שזה היה בגיל 11 כי אחותי הקטנהכיום בת חמש וכיום אני בן 16 וחצי
    וזה היה מתי שהיא נולדה בקיצור ההיתי בן 11 ואני ואיזה חבר שכיום אין לי שום קשר אליו לא מכיר אותו כלום רק לתקופה ההיא היתי מכיר אותו בקיצור
    הראנו אחד לשני את איברי המין שלו והוא הכניס את האיבר מין שלי לפה שלו ואני הכנסתי את איבר המין שלו לפה שלי ההיתי כול כך קטן בס''הכ בן 11 בלי הרבה אפילו בלי ביכלל שיער ערווה בלי שיער בגוף עדין ילד אפילו בלי זרע
    וזה מציק לי שנגעתי לו והוא לי עד היום זה מציק לי האים לשחרר מיזה ולא לקחת את זה ללב כלל כי זה בס''הכ סקרנות שבאה בגיל הצעיר הזה בס''הכ
    כמו אוננות וכו.. שנפוצות בגיל הזה
    כי אני גם יודע שהרבה נערים בגיליים יותר גדולים כמו 13 עד 16 מאוננים יחד או כול מיני פעולות מינות כאלו ואחרות ואין זה אומר כלום
    אז ככה שהכול סדר נכון? יש לציין אני סטרייט לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    04/09/2012

כפי שענית לעצמך אין לך מה לקחת את זה ללב, בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה לחקור את המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך וזה כל מה שעשית ואין לזה שום אמירה לגבי הנטיות המיניות שלך לכאן או לשם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו