מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסויייייייייי07/09/2012
רציתי לישאול האים למישהוא בגיל 20 או יותר יש איבר מין גדול יותר מנער בן 16
כי זה יותר הגיוני שלגבר גדול היה איבר עבה יותר וגדול יותר מנער
אפילו אני ושכנה שלי ואבא שלה הלכנו לבריכה ואבא שלה שם בגד ים לבן וזה ניהיה שקוף במים ובלט לו האיבר מין כלפי מטה עים הכיפה
וזה היה ניראה גדול יותר מימה שיש לי ורציתי לדעת עד איזה גיל יגדל ויצמח לי האיבר מין
כי אני חושב שיש ממש שוני בין איבר של נער לבין איבר של גבר בן 20 או 30 ומעלה
או שהיה לנו מורה בבית ספר שתמיד היה בולט לו האיבר מין כלפי מטה וזה היה מוזר כאילוט הוא לא שם תחתונים תמיד ממש היה אפשר להבחין באיבר שלו
ובכיפה כלפי מטה חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2012כל ילד/נער/מתבגר/מבוגר וגודל הפין שלו
עד גיל 21 יש אפשרות גדילה
הגודל לא משפיע על יכולתך להיות מענג ומאהב טוב ולא על עד כמה אתה נהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)