מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחווווווווווווף מאודדדדדדדדדדדדחסוי08/09/2012
אני בת 15 וחצי ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כמעט כבר שנה ובחודשיים האחרונים הקפדנו על שימוש בקונדום חוץ מכמה מקרים חריגים אך בכל הפעמיים ואגמר בחוץ גם עם קונדום וגם בלי. פעם האחרונה שהמחזור הופיע היה ב18.7 ומאז לא קיבלתי (המחזור שלי לא ממש סדיר) אני טיפוס מאוד לחצן וכשזה מגיע לנושא הזה ממדי לחץ בגוף שלי גבוהים מאווווד ולכן ביקשתי מחבר שלי לפני כשבוע שיקנה לי בדיקת הריון ותוצאה הייתה שלילית- לא הריון ולמרות זאת המחזור עדיין לא הופיע . מה לעשות ?????? האם הלחץ משפיע על איחור המחזור וכמה זמן הוא יכול לאחר בעקבות הלחץ ?? זה ממש מטריד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווווווווווף מאודדדדדדדדדדדד - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2012לחץ אכן משפיע על הוסת
וגם זה שאת מתבגרת וגופך עדין עוברת שינוים שיכולים להשפיע על קבלת הוסת
לפי התאור שלך לא נשמע שאת בהריון
כל הכבוד על השימוש בקונדומים = אחריות!!!
אני מציעה גם להתייעץ עם גינקולוג/ית
אפשר בפורום גניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)