שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    משה
    16/09/2012

קראתי לפני מספר חודשים על שריר ה- PC.
    התלהבתי מהעניין ואימנתי אותו.

הגעתי למצב שאם אני גומר, ממש גומר ומרגיש את הזרע בא לצאת.
    אני יכול לחסום אותו עם שריר ה- PC ולאחר כמה שניות הזרע פשוט חוזר פנימה (לביצים או לאן שזה לא יהיה).

הדבר מאוד טוב כי הוא מאפשר לי שמירה על זקפה, מאפשר לי לחוות מולטי-אורגזמות.
    בקיצור, אני שמח שהתאמנתי על השריר (ועדיין מתאמן).

אבל היום נזכרתי בדרך הטובה ביותר לאמן את השריר - "להגיע לנקודת האל חזור ואז להפסיק".

1. נקודת האל חזור זה רגע לפני שמאבדים שליטה או שזה מתי שכבר גומרים והזרע בא לצאת?

2. כשאני גומר אני חייב להפסיק הכל כדי לשמור על הזרע בפנים, אם הגירוי נמשך אני לא מצליח להחזיק את הזרע בפנים והוא פשוט יוצא.
    אם אמשיך להתאמן אוכל לשמור עליו בפנים גם בזמן גירוי באזור?

3. מה תהיה השפעת הורמון הגדילה על איבר המין? (אני כנראה אתחיל עוד כמה שנים כי אני צריך לגבוה, אני לוקח את זה כי אני נמוך לא בגלל איבר המין, שלא תבינו אותי לא נכון - התוספת לאורך תהיה רק בונוס)
    אז ההשפעה של הורמון גדילה על האיבר הוא די חזק או שיכול להיות שהאיבר לא יגדל בכלל?

אשמח לתשובה מלאה כי אתם הרבה פעמים עונים לי רק על שאלה אחת או על סעיף מהשאלה - תשובה מספקת בהחלט אבל עדיין נותרות לי שאלות שלא נענו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• שלום רב. - תגובה

מירב שרון
    16/09/2012

נקודת האל חזור זה רגע לפני שמאבדים שליטה...לגבי השפעת הורמון הגדילה אני מציעה שתפנה את השאלה לרופא אורולוג. לא יודעת לענות לך אם תמשיך להתאמן האם תוכל לשמור על הזרע בפנים גם בזמן הגירוי, כן תוכל להימנע מפני הגעה לשפיכה בעזרת התחל-הפסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו