מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך יעוץ די דחוףיונתן19/09/2012
לאחרונה הכרתי בחורה בגיל שלי (16)
אני מרגיש שהיא זורמת ורוצה לעשות אתזה איתי אבל אני מפחד שאם משהו ישתבש היא תתלונן על הטרדה מינית או אונס או לא יודע מה ...
כמובן שאין לי שום רצון לעשות לה משהו שהוא בניגוד לרצונה
רציתי לדעת האם יש דרך בטוחה לדעת שגם אם היא תתלונן אז לא יקרה כלום
לדוגמה הקלטה שלה או משהו בסגנון
אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות או אולי לא לעשות כלום וזהו כמה שיותר מהר
-תודה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך יעוץ די דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד20/09/2012צר לי שאתה כל כך חושש....
אבל אם אתה מרגיש כך איתה אז לפי דעתי טרם בניתם קשר ולכן לא רצוי שכך תיכנס לקשר מיני....
אין דרך להבטיח....אין ודאות....
בכל מקרה לא לשכח קונדומים אם בכל זאת תחליט לזרום....
אוסיף שרצוי לקיים יחסי מין בתוך קשר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אנונימי21/09/2012זה לא פעם ראשונה שלי ולא שלה, בפעם הראשונה שלי זה אכן היה עם חברה שלי וכן היה קשר רגשי והיה אחלה.
כרגע פשוט אני רוצה לדעת האם יש משו שאני יכול לעשות בנושא או שפשוט לדבר איתה עלזה או שאפילו לא לדבר איתה עלזה
תודה על העזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
דניאלה פרייפלד21/09/2012שמחה לשמע שהיה לך אחלה
אני בעד לדבר אבל לא על זה שאתה חושש "שהיא תפיל אותך" אלא אם היא רוצה בזה ואם היא מוכנה....ואם היא רוצה, ובדרך תוך כדי... היא חוששת או אומרת לא רוצה או תעצור אז אין למה היא מתכוונת -תעצור!!!!
בכל מקרה אין ודאות גם אם תדבר איתה
ושוב לא לשכח קונדומים
תהנה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)