ילדה בכיתה שרוצה לתת לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בכיתה שרוצה לתת לי
    חסוי בן 14
    27/02/2008

יש לי בכיתה ילדה שאני מאד אוהב אותה והיא די זונתית והיא נותנת להרבה ילדים לגעת באה והכל וגם בשביתה הרבה ילדים הלכו אליה והיא עשתה להם ביד וקימה יחסי מין איתם ( עם תחתון) נתנה להם לגעת והכל הבעיה שלי היא שאני אוהב אותה ולא רוצה רק לחרמן אותה כמו כל אשר והבעיה השניה שלי היא רוצה שאני יבוא אליה ושנקיים יחסי מין ואני מתחמק כל הזמן בגלל שאני חושב שהזין שלי קטן מדי כי ראיתי של חברים שלי ושלי הרבה יותר קטן משלהם
    ההיתי רוצה שהמומוחים ואנשים אחרים תעזרו לי זה ממש דחוףףףףףףףףףףף בבקשההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בכיתה שרוצה לתת לי

הוספת תגובה

• איזו עזרה אתה בעצם מבקש?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מההההההההההההה לעשות? בבקשה עזרה

חסוי בן 14
    27/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות איתה....אם אפשר

עידן מיליצ'ר
    27/02/2008

לא עפ"י גודל איבר המין שלך! אני בטוח שיש לך עוד הרבה מה להציע חוץ מאיבר מין! וחוץ מזה אתה עוד בגיל שאיבר המין שלך מתפתח!!!
    מי שלא מעיז... לא...
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו