טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בכיתה ילדה שאני מאד אוהב אותה והיא די זונתית והיא נותנת להרבה ילדים לגעת באה והכל וגם בשביתה הרבה ילדים הלכו אליה והיא עשתה להם ביד וקימה יחסי מין איתם ( עם תחתון) נתנה להם לגעת והכל הבעיה שלי היא שאני אוהב אותה ולא רוצה רק לחרמן אותה כמו כל אשר והבעיה השניה שלי היא רוצה שאני יבוא אליה ושנקיים יחסי מין ואני מתחמק כל הזמן בגלל שאני חושב שהזין שלי קטן מדי כי ראיתי של חברים שלי ושלי הרבה יותר קטן משלהם ההיתי רוצה שהמומוחים ואנשים אחרים תעזרו לי זה ממש דחוףףףףףףףףףףף בבקשההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא עפ"י גודל איבר המין שלך! אני בטוח שיש לך עוד הרבה מה להציע חוץ מאיבר מין! וחוץ מזה אתה עוד בגיל שאיבר המין שלך מתפתח!!! מי שלא מעיז... לא... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד