היי זה שוב דור...אני בלחץ!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי זה שוב דור...אני בלחץ!
    דור
    27/02/2008

היי עידן או מירב ,
    אני מתגייס עוד שבוע וחצי. ואני בלחץ נוראי מהקטע של המקלחות...אני בטוח הולך להיות בתפקיד קרבי. ועכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות...אמרתם לי בזמנו ללכת לקב"ן אבל לא הלכתי כי התמיינתי לתפקיד ממש טוב וחשבתי שזה יפריע לי...אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש ש"החבל מתהדק לי על הצוואר" ואין לי עם מי לדבר ואני פשוט רואה שחור ...רואה שחור! אני כבר חושב להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק וככה אני לא יהיה צריך להתמודד עם העניין הזה של המקלחות...תגידו , זה בכלל נורמלי לפחד מזה ? מהמקלחות...אני במצב נפשי פשוט רע ואף אחד לא יודע את זה! בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מפחד..אני יכול אולי לדבר עם אחד ממכם או לקבוע איתכם תור? או שאתם חושבים שאני צריך קב"ן? אתם היחידים שיודעים מזה...תנו לי עצה טובה

תודה ענקית

דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי זה שוב דור...אני בלחץ!

הוספת תגובה

• אולי ד"ר רפי חרותי יכול להשיב לי?

דור
    27/02/2008

אני רואה שהוא מרכז התחום המיני בצה"ל...אולי אתה יכול לעזור לי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי שגם ד"ר חרותי יתייחס

מירב שרון
    28/02/2008

לדור שלום,
    ההודעה שלך מבטאת את המצוקה הנפשית שאתה שרוי בה. בזמנו אני הצעתי לך להגיע לקב"ן כי חשבתי שהוא יוכל להפנות אותך לטיפול סקסולוגי אבל אז ענה לך עידן שאתה יכול גם להגיע לרופא צבאי ולבקש הפנייה לכך. אני מצטרפת לעצתו, עד הגיוס נשאר לך שבוע וחצי וזה מספיק זמן כדי להגיע לאבחון במרפאה סקסולוגית אבל זה לא יאפשר לך מספיק זמן לתהליך של טיפול, וזה נשמע שיש לך הרבה חרדות סביב הנושא. אבל מאחר ואתה כה חושש לעשות את זה דרך הצבא אז אולי כדאי להגיע באופן פרטי. זה ברור שאתה חייב לעזור לעצמך. אני גם מקווה שד"ר חרותי יענה לך כי הוא בכ"ז אחראי על כל התחום של בריאות מינית בצבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חרותי אתה יכול להתייחס בבקשה?

דור
    28/02/2008

תודה רבה מירב...

האם ד"ר רפי חרותי יכול לעזור לי בבקשה?

איבר מיני בגודל 15.2 וכשהוא רפוי הוא 7 אם זה עוזר לך...

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור שלום...

souit
    04/03/2008

לדור שלום.

דור,אני בטוח שאיבר המין שלך בגודו הממוצע, אתה לא יכול לדעת אם יהי לעוד נערים באורך כזה!

תאמין לי..עדיף שתלך בגאווה ואל תיתן לשום דבר להרוס לך!

souit לעזרה 346719589

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו