מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי זה שוב דור...אני בלחץ!דור27/02/2008
היי עידן או מירב ,
אני מתגייס עוד שבוע וחצי. ואני בלחץ נוראי מהקטע של המקלחות...אני בטוח הולך להיות בתפקיד קרבי. ועכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות...אמרתם לי בזמנו ללכת לקב"ן אבל לא הלכתי כי התמיינתי לתפקיד ממש טוב וחשבתי שזה יפריע לי...אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש ש"החבל מתהדק לי על הצוואר" ואין לי עם מי לדבר ואני פשוט רואה שחור ...רואה שחור! אני כבר חושב להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק וככה אני לא יהיה צריך להתמודד עם העניין הזה של המקלחות...תגידו , זה בכלל נורמלי לפחד מזה ? מהמקלחות...אני במצב נפשי פשוט רע ואף אחד לא יודע את זה! בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מפחד..אני יכול אולי לדבר עם אחד ממכם או לקבוע איתכם תור? או שאתם חושבים שאני צריך קב"ן? אתם היחידים שיודעים מזה...תנו לי עצה טובה
תודה ענקית
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ד"ר רפי חרותי יכול להשיב לי?
דור27/02/2008אני רואה שהוא מרכז התחום המיני בצה"ל...אולי אתה יכול לעזור לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שגם ד"ר חרותי יתייחס
מירב שרון28/02/2008לדור שלום,
ההודעה שלך מבטאת את המצוקה הנפשית שאתה שרוי בה. בזמנו אני הצעתי לך להגיע לקב"ן כי חשבתי שהוא יוכל להפנות אותך לטיפול סקסולוגי אבל אז ענה לך עידן שאתה יכול גם להגיע לרופא צבאי ולבקש הפנייה לכך. אני מצטרפת לעצתו, עד הגיוס נשאר לך שבוע וחצי וזה מספיק זמן כדי להגיע לאבחון במרפאה סקסולוגית אבל זה לא יאפשר לך מספיק זמן לתהליך של טיפול, וזה נשמע שיש לך הרבה חרדות סביב הנושא. אבל מאחר ואתה כה חושש לעשות את זה דרך הצבא אז אולי כדאי להגיע באופן פרטי. זה ברור שאתה חייב לעזור לעצמך. אני גם מקווה שד"ר חרותי יענה לך כי הוא בכ"ז אחראי על כל התחום של בריאות מינית בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חרותי אתה יכול להתייחס בבקשה?
דור28/02/2008תודה רבה מירב...
האם ד"ר רפי חרותי יכול לעזור לי בבקשה?
איבר מיני בגודל 15.2 וכשהוא רפוי הוא 7 אם זה עוזר לך...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום...
souit04/03/2008לדור שלום.
דור,אני בטוח שאיבר המין שלך בגודו הממוצע, אתה לא יכול לדעת אם יהי לעוד נערים באורך כזה!
תאמין לי..עדיף שתלך בגאווה ואל תיתן לשום דבר להרוס לך!
souit לעזרה 346719589* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)