מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותחסוי09/10/2012
(בן 13.5) אתמול לפני שהלכתי לישון, אוננתי ובפעם הראשונה "גמרתי" והייתה לי הרגשה מאוד טובה. הנוזל היה מאוד דביק, צבעו היה דיי שקוף וקצת לבן, מסריח, אך איני חושב שהוא השפריץ (כמו מהידוע לי שצריך להיות). האם המצב תקין?
לאחר מכן הייתה לי הרגשת טובה ומרוממת והלכתי להתקלח, ולאחר שיצאתי החלטתי לאונן שוב. הפעם, לאחר דקה של אוננות (בערך), בעת שהייתי כבר בזקפה, ירד לי מעט דם מפתח הפין, הפסקתי לאונן והלכתי לנגבו. אחר כך מאוד כאב לי החיכוך בין פתחו של איבר המין בבוקסר והלכתי לישון ללא בוקסר. שקמתי לאחר 8 שעות עדיין היה לי כאב בעת החיכוך אך אני חושב שפחות. עד עכשיו (18 שעות לאחר הדימום) כואב לי החיכוך אחת לשעתיים בערך לכמה שניות (אתמול כאב כל הזמן עד שהלכתי לישון, כ-20 דק' לאחר הדימום). דרך אגב, אוננתי ללא סבון, האם יש קשר בין הדימום לכך? נ.ב איני יודע אם זה נורמלי (לא נראה לי) אבל הנוזל שיצא לי לאחר "שגמרתי" יצא לי מידיי פעם (בערך שלוש פעמים לאחר ה"גמירה" והפעם האחרונה הייתה לאחר 20 דק' בערך) בתור טיפה כזאת על פתחו של איבר המין שהייתי צריך לנגב. האם זה נורמלי כל מה שקרה לי?
תודה רבה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד10/10/2012אני שמחה שלמוע שנהנת ...
לא מחייב שפריץ ,כפי שאתה מצפה ,אלא קורה מה שאתה מתאר...
לא אמור להיות דימום! אולי תוך כדי פצעת את עצמך ....אך אם זה ממשיך לדמם או לכאוב תלך להיבדק
לא הבנתי את המשך התאור ולשאלתך אם זה נורמלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)