מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון גם אם לא הייתה חדירהנירה15/10/2012
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי השתפשפו אחד בשני אך לא היית חדירה והוא לא גמר כנראה יש אפשרות להריון? ושאלה שנייה אים הוא נגיד גמר מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל שלום
מירב שרון16/10/2012אם היה מגע ישיר של פין ופות גם אם לא הייתה גמירה, מספיק שיהיה נוזל מקדים שיש בו זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי...אם הוא מגיע לשפיכה תוך כדי סקס ללא שום אמצעי מניעה אז בהחלט יש סיכון של הריון לא רצוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשההה
נירה16/10/2012מה ז"א זרע משפיכה קודמת הוא לא גמר ושאלה שנייה לא הייתה חדירה בכלל אז איך יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות מחקתי את ההודעה של דניאלה
מירב שרון23/10/2012גם אם לא הייתה חדירה, אבל כן היה מגע בין פין לפות, יתכן נוזל מקדים לשפיכה שיש בו זרע משפיכה קודמת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה
נירה16/10/2012מה ז"א זרע משפיכה קודמת הוא לא גמר ושאלה שנייה לא הייתה חדירה בכלל אז איך יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד17/10/2012אני לא יכולה להרגיע אותך 100% כי למרות שלא היה חדירה ולמרות שהוא לא גמר
לפי התאור שלך....
לבנים יש כמות קטנה -שפיכה מוקדמת- שהם אינם מרגישים בו ולכן אין להם שליטה עליו...מן הכנה לעתיד לבא ולמרות שהכמות קטנה יש בו זרע..ולכן אם אם היה מגע פין פות וכן היה נוזל מקדים יש אפשרות ..ולמרות זאת ,בכל זאת יש הרבה פחות סיכון מאשר גמירה בפנים.....להירגע, כי לחץ ,יכול להשפיע על קבלת הוסת....
ובקשה להימנע ממגע פין פות
מקווה שיהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך או כך יש סיכוי
מעיין16/10/2012להריון....אני ממליצה לך ללכת לבית מרקחת ולשאול את הרוקח אם כדאי לקחת נורלבו...אני באופן אישי לא הייתי לוקחת סיכון במקרה הזה! ובלי שום קשר - אם אתם מקיימים יחסים או קרובים ללקיים יחסים כדאי לכם להשתמש באמצעי מניעה (גלולות או קונדומים) כדי שלא יקרו מצבים לא נעימים כאלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)