מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגולן28/10/2012
שלום
אני בן 18 והשאלה שלי היא כזו, תמיד שהאקסית שלי הייתה מחבקת אותי או נצמדת אליי קרוב (נגיד היא הייתה לובשת טייץ והיינו בערך אותו גובה אז הייתי מרגיש תחושה ממש נעימה וממש היה עומד לי ואפילו הגעתי למצבים שבאמת יכולתי לגמור במכנסיים איך זה כ"כ נעים אם אין חדירה? הבחורה גם מרגישה אצ הנעימות הזו?אתם מבינים על מה אני מדבר?
לפני שנה הלכתי עם חברים לנערת ליוו בפעם הראשונה, וכנראה בגלל שהקונדום היה עבה אז לא הרגשתי כלום!!
לפני כמה ימים יצא לי להיות עם מישהי קצת מלאה ושמתי קונדום דק של דורקס והרגשתי קצת חמימות ויותר תחושה ממה שהיה עם הנערת ליווי, אבל עדיין זה לא משתווה לתחושה שבחורה נצמדת אליי עם בגדים, איך זה יכול להיות שעם בגדים שמישהי נצמדת אליי והאיברים שלנו צמודים עם בגדים אני כמעט גומר והתחושה היא אלוהית! וכשקיימתי יחסי מין לא הרגשתי כלום גם עם קונדום דק?
זה בגלל שהיא הייתה קצת מלאה? ו
כמה שונה התחושה אם לא משתמשים בקונדום?
הייתי בטוח שהתחושה בסקס הרבה יותר נעימה ואת האמת התאכזבתי.
שאלה שתמיד סקרנה אותי,
בסרטי פורנו יש בחורות שכשהן גומרות אז הן משפריצות זה באמת קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/10/2012התשובה בגוף השאלה "הייתי בטוח" אין בטוח! כל מפגש הוא אחר ותלוי בהמון משתנים. אם אתה בא עם ראש מכוון לבטוח, אתה פותח את עצמך לאכזבה.
חשוב לי לציין שתשובתי אינה מדעית ותלוי אישיות ובהרבה משתנים בלתי תלויים
הרבה פעמים ,כפי שציינת, חברה!!!! לבושה מגרה יותר כי הדמיון שלך ממשיך הלאה... למה יכול להיות, למה שהיה והחבר מגיב בהתאם....
לא פעם שמעתי מבחורים שלא הלך להם עם נערת ליווי ולאחר מכן היה להם קשה לחזור ל..כל אחד והסיבה עימו...חבל, קשר מיני עם נערת ליווי אינו קשר מיני שכנראה מתאים לך.הראש שלך צריך רגש לאותה בחורה...אולי הרגשת לא נעים מהתחלה שאתה צריך לשלם וכבר באת עם פחות תדלוק בראש...אולי איתה היה יותר תכלס ולא חושניות...
מידת האשיהלא אמו להיות ררלונטית לתחושות שלך הרי בחרת ללכת איתה אז כנראה היה משהו... אלא מה שניכם עושים בזמן החדירה...
וכן יש גברים שרגישים לאובי של הקונדום כל הכבוד על האחריות ושימוש בקונדום! תמשיך לנסות חברות אחרות לראות איזה מתאים לך.
יש לך יכולת ליצור קשרים, ידוע שסקס בקשר, לרוב, יותר כייף ומהנה מאשר סתם ..
וכל מפגש מיני שונה מקודמו ,גם עם חברה קבועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)