מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהיונתן05/11/2012
אני בן 18 ומקיים יחסי מין עם חברה שלי באופן קבוע. כבר בהתחלה הייתה לי בעיה שאני גומר מהר (משך הסקס עשר דקות מקסימום) וגם זה עם הפסקות תוך כדי. בהתחלה קיוויתי שעמידותי תשתפר עם הזמן אך המצב לא השתנה בהרבה מהפעמים הראשונות. האם יש דבר שניתן לעשות שישפר את אורך הסקס באופן משמעותי? (ניסינו עם קונדום אך הסקס פחות מהנה ולא מאריך באופן משמעותי).
כמו כן היא לא גומרת מהחדירה. האם יש קשר בין השניים? והאם אפשר לעשות משהו בנידון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/11/2012אני צריכה הבהרה ..שאתה אומר סקס 10 דק האם אתה מתכוון לזמן החדירה, אתה בתוכה כ10 דק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
יונתן05/11/2012עשר דקות חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
דניאלה פרייפלד06/11/201210 דק' בתוכה זה לא רע בכלל.....
אני חושבת שאתה צריך להרחיב את הסקס שלך. קיום יחסי מין=סקס של "שעות", כולל לא רק חדירה, אלא, את הסקס ללא החדירה, כל המגע לפני, תוך כדי ואחרי ,עם כל שאר גופך (ושלה) חושים...דמיון...זה סקס, חדירה הוא רק חלק מהסקס.
יופי שאתה מכיר את תחושות הפין ולכן אתה יוצא ושוב חודר זה 100% בסדר ואם הזמן יש לך אפשרות ללמד להחזיק יותר..גם תזוזות החברה משפיעות על תחושות הפין וגם תנוחות ולכן סקס עם חברה מעודפת על מין מזדמן כי עם חברה של לשניכם הזדמנות ללמוד על עצמך וגם היא על עצמה ועל הריקוד הזוגי היחודי שלכם.
המטרה שלכם היא להינות לא הגמירה , אם נהנת ואם היא נהנת, ללא גמירה, יופי.
הנאה.. וכך אין מטרה לגמור ואז אתה יותר נינוח ואולי בלי הלחץ של..תוכל גם להחזיק יותר.
אתה לא אחראי על הגמירה שלה....רוב הבנות אינן גומרות מחדירה בלבד אלא גירוי באיזור הדגדגן או ממקום אחר, שהבחורה ,רצוי שתכיר איך ואיפה יש לה הכי הרבה הנאה ושהגירוי שם יעזור לה להגיע לאורגזמה, אבל שוב הנאה היא המטרה. רצוי שהיא (וגם אתה) תהנו. יש שגומרות אך אינן נהנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)