מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר להודעהחסוי02/03/2008
אני זה שאמרתי שזה יותר מחרמן סרטים של גבר ואישה מאשר לסביות.
ואמרתם שהכל בסדר
אבל לא בדיוק ככה.
כאילו אני לא יודע מסתכל על איבר המין של הגבר ומאונן כאילו גם וגם וזה גורם לזרע לצאת יותר מהר.
אבל שאני וחברה שלי מתנשקים האיבר שלי גודל והכל וזה גם מהנה .
אני לא יודע יכול להיות אני b סקסואל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
חסוי02/03/2008אני מרגיש יותר הנאה כזה לא יודע איך להסביר זה מוזר שאני רואה למשל את האיבר המין זה לא יודע גורם לי התרגשות כמו לראות שדיים או משו שגרם לי להרגיש שהייתי קטן.
אני נשמע כמו קוקסינל אבל זהה הרגשה חרא :\
קראתי שבגיל ההתבגרות הגוף רוצה ליצור דברים חדשים אז אולי זה בגלל זה
משהו שקשור להורמונים שהוא מנסה דברים חדשים .
אבל זה חרא אני בדיכאון אני לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון03/03/2008אתה בגיל שבו אתה מגבש את הזהות המינית שלך, ויש בהחלט לגיטימציה, למחשבות, חלומות, פנטזיות והתנסויות מיניות כאלה ואחרות. בשלב זה, זה לא מעיד שום דבר על הנטייה המינית שלך. הכול אכן בסדר. אני מבינה ממך שאתה מוטרד מכך, ואף ציינת שאתה בדיכאון. לכן, אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי(טיפול רגשי) על מנת לעבור תהליך שבו אתה מגבש את הזהות המינית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתה לי בעיה דומה
ב ן1603/03/2008היתה לי בעיה דומה בעבר אבל אכשיו אני בסדר, זות אומרת שהישתנתי ואכשיו אני אוהב לסביות מה שפעם לא אהבתי כי אהבתי את מה של הגברים.
אני השתנתי נפני 3-4 חודשים(אני רשמתי כאן הודע על זה 1-3 עמודיים אחורה) ואני חושב שאני מבין אותך.
אני אספר לך שאני לא בטוח שזה יעזור לך אבל אני חושב שזה אחד הדברים שאולי עזרו לי להשתנות-אני ניסיתי לשכנע את אצמי שאני נגעל מזין ונמשך למין של האישה בזמן שאני רואה כול פעם קטע של מין נשי וגברי (אני לא רוצה סתם לאורר תקבות אבל אולי זה יעזור)אני לא יודע עם הישתנתי בגלל זה או בגלל ההתפתחות המנית המאוחרת שלי.
אז תרגיש טוב אח שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם ניגעלים מזין אל תיתבישו
איש הקש03/03/2008לאונן על סרטים אם גברים אתם לא תיהיו יותר גברים כביכול אם תאוננו על לסביות זה סתם טימטום אתם לא חושבים?.תיקראו את מה שכתבתי למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)