מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוט בישבןאור07/11/2012
אני מחטט לחברה שלי בישבן כבר באופן קבוע,אני מתכוון שאני מכניס אצבעות לתוך פי הטבעת.
אני משתדל לעשות את זה בזהירות ולא יותר מדי בלהט,חברה שלי ממש מכורה לזה ואנחנו עושים את זה כל יום.
אפילו יש מצבים שאנחנו עושים את זה במקום ציבורי(כמובן בודקים שלא רואים),לפעמים שאנחנו מסתובבים בגן אני יושב על הדשא והיא עליי ומחטט לה,או אפילו באוטובוס שאנחנו יושבים במושב האחורי ושרוב המושבים ריקים,שתבינו עד כמה היא אוהבת את זה.
אבל שמתי לב שכשאני מחטט לה נהיה לה אדמומיות באזור,אני באמת מחטט בזהירות רבה.אפילו צילמתי לה את הישבן בזמן החיטוט,אבל היא טוענת שזה כלום ולוחצת עליי להכניס לחטט.
לי אישית אין בעיה,היא מנקה את עצמה ואף פעם לא נתקלתי בהפרשות למיניהם,אבל אני דואג שאולי זה משפיע עליה לרעה.
האם הפעולה עצמה פסולה או שזה פשוט קורה וצריך להשתמש במשחות למיניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוט בישבן - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/11/2012אין בעיה במה שאתם עושים. לא שהייתי ממליץ לכם לעשות את המעשה במקומות כמו שאתה מתאר.....אבל הגיל יעשה את שלו :-).
מכל מקום אם אתה עושה העדינות ואם אין לחברתך התנגדות שתעשה את זה עם מעט חומר סיכוך....תבורכו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)