בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    דוד
    08/11/2012

אני וחברה שלי שכבנו כבר מספר פעמים ולא גמרתי גם אחרי שעתיים של פעילות. כשאני מאונן אני גומר רק עם רגליים ישרות (מתוחות) . ניסיתי לישר רגליים בזמן הסקס אך זה לא הולך. מה אני צריך לעשות? זה נורמאלי? יצא לי כבר לדבר עם חבר על אוננות והוא גם גומר רק עם רגליים ישרות. אולי זה קשור לקונדום? (דורקס אקסטרה סייפ העבה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לדוד שלום

מירב שרון
    09/11/2012

אתה מכיר את עצמך כבר שנים אז אתה יודע מה אתה צריך לעשות עם עצמך כדי להגיע לסיפוק אבל עם חברה שלך ניסית מספר פעמים וזה טרם הלך אז קודם כל להירגע, בלי לחץ, מרוב שאתה עסוק בזה זה לא יקרה כמו גול עצמי, תנסה ליהנות מהחוויה במקום להתעסק בתוצאה, זה יקרה כשתהיה ממוקד בגוף, בתחושות הפיזיות, בכאן ועכשיו גם בקבלה וגם בנתינה....אתה יכול לנסות בתור התחלה לראות אם אתה מסוגל לאונן בנוכחותה....כי להגיע לאורגזמה זה בעצם לאבד שליטה בנוכחות הפרטנר וזה לא מובן מאליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

חסוי
    09/11/2012

זה נורמלי שגם באוננות אני לא גומר ברגליים לא ישרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    10/11/2012

ניתן להגיע לאורגזמה בכל מיני תנוחות באוננות אך יתכן שאתה הרגלת את עצמך לתנוחה מסויימת ואולי שווה להרחיב את הרפרטואר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו