שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויי
    09/11/2012

היי אני נער בן 17 וש משהוא שמציק לי
    שההיתי בן 14 אני ועוד איזה חבר הראנו אחד לשני את איברי המין אוננו יחד וגם נגענו אחד לשני באיברי המין כלומר הוא החזיק לי את האיבר ואונן ואחרי זה אני ואחרי זה כול אחד המשיך לבד לעצמו עכשו אני יודע שזה נפוץ מאוד לאונן יחד בגיל ההיתבגרות או לאונן מול סרט וכו.... ושזה מאוד נפוץ שמראים אחד לשני את האיבר מיתוך סקרנות ורצון להשוואות ומדידיות למיניהם עד היום בטיול השנתי שאני עוד מאת בן 17 ילד מהכיתה הוציא שעמד לו והוראה חופשי

מה שמפריע לי זה שאני נגעתי לו באיבר מין והוא לי זה מרגיש לי פעולה שהיא יותר מידי ניגררה לדבר לא טוב אני סטרייט לחלוטין נימשך לנשים מיתאהב ומיתגרה ומפנטז מינית אותו דבר הוא
    כואב לי שבעצם נגעתי לו באיבר מין והוא לי ועוד יותר מפריע לי אילו החברים שלי מהכיתה היו יודעים מה הם היו אומרים לי באיזה אור הם היו רואים אותי מה הם היו חושבים עליי
    וליפעמים שהבנים מהכיתה עושים צחוקים ואומרים בצחוק אחד לשני בו תאונן לי יהומו
    זה מחזיר אותי לגיל 14
    ולמרות שזה ההיה סתם ממ סתם מרגע של חרמנות שאוננו יחד סתם מסקרנות לדבר על בחורות
    ועל למי יש יותר גדול וזה הגיע לאוננות והוא אמר לי תן לי לאונן לך לא יודע למה אבל הוא אמר ונגע לי ואחרי זה אני לו זה מציק לי ושתביני יועצת/יועץ עוד כמה שבועות אני בן 17

ומאז גיל 14 אני לא מישתחרר מיזה
    והוא כבר אז הוא אמר לי זה סתם לככיף לסבבה לצחוק ואני מכיר אותו הוא שכן לי
    יש לו חברה הוא יוצא מבללה נהנה מהחיים שאני ליפעמים בא לאמא שלו לבית שהיא צריכה משהוא
    הוא מדבר איתי רגיל כאילו לא היה ולא ניברא אני בטוח שזה לא הוריד לו מהביטחון או מתחושת הגבריות והוא
    בקיצור לא רואה בזה שום דבר שאמור להציק או להפריע

מה את חושבת יועצת /יועץ
    מה לעשות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/11/2012

אני שומעת שאתה יותר מדי קשה עם עצמך
    אתה מדבר בתאור שלך על כפי שאתה אמרת דברים שעושים בגיל ההתבגרות
    וגם לגעת יכול להיכנס לתסריט של גילו המיניות.
    נגיעות ואפילו התנסיותמימיות למיניהם עם אותו המין אינו בהכרח סימן לנטיה ומשיכה המינית של מתבגר/ת.
    אז נגעתם אחד בשני ונניח שהיה הנאה או גירוי זה בסדר !!!!
    אתה אומר שנכון להיום אתה נמשך לבנות יופי
    זה שאולי מתריד אותך האם גם לבנים זה עדין חלק חלק מגיל ההתבגרות,והיום אנחנו יודעים שמשיכה אינה שחור לבן תמיד יכול להיות שאתה כל חייך תהיה "פתוח" לרעיון שמדי פעם אתה תהיה סקרן לגבי איזה גבר אבל לא תעשה צעד מעשי לכיוון הגברי.וזה אותו דבר לגבי בנות...היום אין שחור לבן כלומר נמשך רק ל...יש מיניות אלסטית...חבל שזה יתריד אותך מה גם שזה היה בעבר היום אתה מתמקד בבנות ...יש החלטה.נכון להיום
    אני מקווה שהיתי מובנת אם לא תחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו