בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    נוי
    10/11/2012

שלום אני בת 14 ועשרה חודשים , ויש לי חבר . אנחנו מכיריםאחד את השני מכיתה א' . והוא מרבה לבוא אללי ואני אליו . פעם אחת שההורים שלו הלכו לצפון לשישי שבת הלכתי לישון אצלו.
    כמובן שאמא שלי הרשתה כי ההורים שלנו חברים והיא אמרה לי שהיא בוטחת בי.
    אבל שבאתי אליוו היינו אצלו בחדר וראינו סרט . היה שם קטע סקס וראיתי שעמד לו באיזהשהו שלב הוא התחיל לנשק אותי (לא פעם ראשונה) עד שזה הגיעע שהו הוריד לי את החולצה . הוא רק שיחק לי בשדיים והכניס את הצבע שלו לכוס שלי .
    אחרי חצי שעה הוא ביקש שנעשה חדירה . אמרתי לו שאני עוד לא מוכנה . אז מצצתי לו..
    ומאז כל פעם שאנחנו נפגשים או אצלו או אצלי אנחנו עושים את זה (לא חדירה אלא את מה שתיארתי)
    זה יושב לי על המצפון אבל זה מרגיש כל כך טוב .. אני בוטחת בו והוא מכבד אותי כשצריך .
    אני דואגת שאמא שלי תגלה ובכלל זה מרגיש לי לא בסדר. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לנוי שלום

מירב שרון
    10/11/2012

אם את לא מרגישה עם זה בנוח אז את כנראה לא ממש מוכנה לשלב כזה של אינטימיות פיזית וזה לגמרי לגיטימי את רק בת 14. אם את מרגישה איתו מספיק בנוח כדאי שתסבירו לו את זה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו