גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    ירדן
    11/11/2012

אני וחבר שלי רוצים להתחיל לקיים יחסי מין ואני קבעתי תור לרופא נשים לקבל מרשם לגלולות. זה קצת מלחיץ אותי ורציתי לדעת האם צריך לקחת את הגלולה כל יום בשעה קבועה ומה קורה אם מפספסים? אני בן אדם דיי מעופף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/11/2012

הלחץ שלך מובן, אבל אין לך מה לדאוג......דברי על הכל עם רופא/ת הנשים. תקבלי תשובות שיורידו לך ת'לחץ!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות קבוע

איה
    14/11/2012

ברור שאת צריכה לדאוג לקחת גלולות כל יום ורצוי באותה שעה כדי שההשפעה תהיה הכי טובה אבל בסוף רוב הבנות מתרגלות ומצליחות לזכור לקחת...כל אחת מוצאת לעצמה איזה דרך, אני בהתחלה שמתי פתק על המראה בחדר וככה בבוקר ידעתי לקחת כשאני מתארגנת, כשהתחלתי לישון אצל חבר שלי הייתי צריכה כבר משהו אחר והמליצו לי על שירות מזכירונט שזה עובד עם הגלולות שלי בחינם (אני לוקחת פליים) ואז אני פשוט מקבלת הודעה באותה שעה ולא צריכה להתעסק בכלום מסביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו