נוזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל
    דפנה
    12/11/2012

אתמול אני וחבר שלי עשינו סקס יבש.. עשיתי לו ביד והוא עשה לי.. כל הזמן הזה הרגשתי מאוד מגורה ואני בטוחה שגם הוא כי ממש הרגשתי את האיבר שלו זקור וקשיח כזה.. בשלב כלשהו כשנגעתי באיבר למעלה באזור הכיפה ומסביב לה.. הרגשתי נוזל כזה. מזה אמור להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל

הוספת תגובה

• נוזל - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/11/2012

הנוזל שאת מדברת עליו הינו נוזל מקדים לגמירה...והוא מכיל בתוכו כמות קטנה של זרע.והבחור אינו שולט בו ,כי הוא אינו מרגיש בו .
    לכן אין לקיים יחסים מלאים ללא קונדום או אמצעי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך אפשר לדעת מתי הוא גומר?

דפנה
    12/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך אפשר לדעת מתי הוא גומר? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    13/11/2012

בריקוד המיני הזוגי מפתחים חושים ומקשיבים לגוף..הגוף מדבר שהוא מתענג גם בזמן שהוא או את גומרים ,כל פעם יש "ניגון" אחר אבל ככל שאתם יחד תכירי את עצמך וגם אותו...
    אם תתני לעצמך להיות קשובה את תדעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו