טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול אני וחבר שלי עשינו סקס יבש.. עשיתי לו ביד והוא עשה לי.. כל הזמן הזה הרגשתי מאוד מגורה ואני בטוחה שגם הוא כי ממש הרגשתי את האיבר שלו זקור וקשיח כזה.. בשלב כלשהו כשנגעתי באיבר למעלה באזור הכיפה ומסביב לה.. הרגשתי נוזל כזה. מזה אמור להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנוזל שאת מדברת עליו הינו נוזל מקדים לגמירה...והוא מכיל בתוכו כמות קטנה של זרע.והבחור אינו שולט בו ,כי הוא אינו מרגיש בו . לכן אין לקיים יחסים מלאים ללא קונדום או אמצעי אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בריקוד המיני הזוגי מפתחים חושים ומקשיבים לגוף..הגוף מדבר שהוא מתענג גם בזמן שהוא או את גומרים ,כל פעם יש "ניגון" אחר אבל ככל שאתם יחד תכירי את עצמך וגם אותו... אם תתני לעצמך להיות קשובה את תדעי
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד