חשוב !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב !!
    ריצ'ל
    13/11/2012

לפני יומים עשיתי לחבר שלי ביד... בהתחלה זה הרגיש נכון רציתי לעשות לו טוב רציתי לראות אותו גומר , אבל רגע לפני שהוא גמר הוא העיף לי את היד כי אמרתי לו שמגעיל אותי שהוא יגמור עליי, אמ ואחרי זה הייתי קצת "בטראומה" אם אפשר לקרוא לזה ככה נורא נלחצת חשבתי שזה יקרב אבל ההפך. וגם הוא נלחץ כי זו פעם ראשונה שלו... ועכשיו אני מרגישה מאויימת ומרוחקת כזו והוא מרגיש את זה מה אני יכולה לעשות כדי שאני ארגיש שוב ביטחון? אני מרגישה כאילו בא לי לברוח ממנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב !!

הוספת תגובה

• חשוב !! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    14/11/2012

בת כמה את

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 18 וגם הוא

ריצ'ל
    14/11/2012

אנחנו הרבה זמן יחד והרגשתי את הצורך אבל עכשיו אני ממש נגעלת מעצמי וממנו , ובעיקר ההרגשה היא של תלותיות. כי נדמה לי כול הזמן שהוא לא אוהב אותי פתאום . למרות שדיברנו על זה המון. נורא מציק לי . לא יודעת איך להתמודד עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 18 וגם הוא - תגובה

דניאלה פרייפלד
    14/11/2012

אני חושבת שאת והוא הרגשתם דחייה מהשני כלומר התגוגה ההדדית לשכם כל אחד "הבין" שהוא /היא לא רוצה אותי ...ולכן בתחושה שלי את מרגישה את מה שאת מתארת. וחבל אם אתם בקשר להתרחק על תגובה גופנית בלבד...
    כנראה שלא היית מוכנה ונבהלת....
    האם היה מגע אינטימי מיני אחר או ישר לאוננות ,את, לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורא מציק לי!

ריצ'ל
    14/11/2012

כמובן שהיה לפני כן אח"כ אני אוננתי לו... אבל לא הייתי מוכנה שהוא לי. לא היה שום לחץ מהצד שלו זאת אומרת הוא לא אמר לי לעשות את זה ואף פעם לא דיבר על זה אני החלטתי . ( הוא בחור דתי אני החברה הראשונה שלו) והתגובה שלו קצת הלחיצה אותי ועכשיו בגלל שאני " בורחת " מתעלמת ממנו הוא נלחץ . אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי ומאוד נמשך גם כן אבל העניין הוא שאני יודעת והוא אומר אבל לא מרגישה ככה בעצמי , אני מרגישה שהוא "תופס" תחת כול הזמן . מה אפשר לעשות אם אני אתרחק ממנו לזמן מה זה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורא מציק לי! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    14/11/2012

רגע התאור שלך הראשוני זה את לו....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

ריצ'ל
    14/11/2012

כן אני לו. לא הייתי מוכנה שיגע בי, ועכשיו ההרגשה היא שהוא לא אוהב אותי יותר ושהוא רק חושק בי מינית למרות שלא חל שום שינוי בהתנהגות שךולהפך הוא משתדל להוכיח לי שהמחשבות שלי הם בגלל שאני מבוהלת. אני גם כן החברה הראשונה שלו עד אלי הוא שמר נגיעה. למה אני אני מרגישה כול כך חסרת ביטחון???? ולמה אני לא משתחררת מזה ומרגישה כל כך מאויימת? ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרייצ'ל המשך מענה

מירב שרון
    14/11/2012

זה אכן נשמע שזה רק בראש שלך, אולי יש לך תפיסות כאלה ואחרות בנוגע לנושא מה שמשפיע על כך שאת מרגישה מאויימת וחסרת ביטחון. בתור התחלה עד כמה את מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך? עד כמה את משוחררת עם עצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו