כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מודאג
    04/03/2008

קודם כל פרטים-
    אני בן 16, מפותח, גובה 180 (נראה לי שאני לא אגב עוד הרבה) ושעיר בכל הגוף.

1. גודל איבר המין שלי כשהוא עומד הוא בערך 13 סמ' וכשהוא רפוי ממש כמה סמ' בודדים, וזה לא נראה לי נורמלי, אני ממש מתבייש במקלחות וכאלה האם זה נורמלי והאם הוא עוד יגדל?
    2. בחלק מהגוף אני שעיר בגדר הנורמלי (רגליים, ידיים) אך בבית השחי ובמפשעה אני שעיר מאוד (אי אפשר להמחיש במילים). השיערות מתפשטות לכל האזור. יש לי שיערות עד אמצע הפין (אני לא מדבר על מס' שיערות אלא על שיערות של ממש). עוד לא שמעתי על דבר כזה אבל אני מתבייש לפנות להורי.
    עוד משהו בקשר לשערות-
    באזור שמתחת לאשכים ועד קרוב לרקטום יש לי שערות ממש כמו על הראש, וזה ממש לא נעים ומפריע גם כשאני עושה צרכים, איך למומלץ להוריד את השיערות ואיפה (כדי לא להשאיר שיערות)?
    3. יש לי פצעים על כל הגב וגם קצת בחזה, פניתי לרופא עור אך אף תרופה לא עוזרת- האם יש לכם המלצה?

תודה רבה אני מודאג אני מקווה שתוכלו לענות על השאלות שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• 'למודאג שלום

מירב שרון
    05/03/2008

1. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. אז אתה מתקרב לטווח הנורמה ואתה עדיין בגיל של צמיחה. וכשהפין במצב רפוי זה טבעי שיתכווץ.
    2. אם יש בעיה של שיעור יתר וזה מפריע לך, אני מציעה לך להיכנס כאן באתר לפורום של הסרת שיער ולברר מה אפשרויות הטיפול.
    3. לגבי פצעים בגב ובחזה, יש תרופה שנקראת roaccutane האם היא הוצעה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו