מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתדפנה23/11/2012
היה לי היום קטע קצת מוזר.. הייתי עם חבר שלי במיטה.. קשר של חודשיים.. עדיין לא שכבנו אלא רק סקס יבש.. אני עושה לו ביד והוא לי נעים בדגדגן ומחדיר אצבעות... אני נהנת מאוד! ואני בטוחה שגם הוא מאוד מגורה כי האיבר שלו זקור כל הזמן.. היום הייתי בטוחה שנשכב באמת כולל חדירה.. אבל איכשהו הוא פתאופ אמר לי "אני לא יכול יותר. עצרי".. והיה כלכך מובך... וממש התנצל.. אני חושבת שהוא גמר? יש לציין שאני בתולה והוא לא.. ממה זה נובע?? איך הוא יכל לגמור לפני החדירה עצמה? או שאני לא מבינה פשוט מה היה שם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
דניאלה פרייפלד24/11/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינו בני 22
דפנה25/11/2012המקרה הזה קרה אתמול בצהריים.. בלילה כבר הכל היה בסדר וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי.. היום כשניסינו שוב.. אני לא יודעת למה אבל הוא פשוט לא הצליח להכניס אץ האיבר שלו בתוכי.. כל פעם שהוא ניסה , הוא פשוט מעין ברח לו מהאזור שלי.. אוף אני ממש מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינו בני 22 - תגובה
דניאלה פרייפלד25/11/2012רגע רגע....קודם כל נהנת בפעם הראשונה איך הרגשת...
תתמקדי רק לאחר הפעם הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נהנתי אבל
דפנה26/11/2012היה קצת כואב בהתחלה.. וחבר שלי היה ממש חמוד! הוא ראה שהוא מכאיב לי כי נאנחתי כזה.. והוא ישר הפסיק והתנצל.. אמר לי "סליחה שהכאבתי לך.." ומאוד מאוד מתעניין איפה מענג אותי יותר או פחות.. ואם אני מצליחה לגמור אפילו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נהנתי אבל - תגובה
דניאלה פרייפלד26/11/2012לא מובן ...אז בעצם כאב לך מהתחלה ולא היה חדירה...
ובעצם שניכם התאכזבתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה חדירה
דפנה27/11/2012אבל בגלל שכאב לי הוא לא נשאר בפנים יותר מאולי חצי דקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה חדירה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/11/2012או קיי אז קודם לא לנסות שוב תתמקדו בכמה מפגשים להנאה ללא חדירה וכך "ישכח" האי נעימות זוגית/אישית שכל אחד מרגיש/ה.
ולגבייך היית משוחררת או מתוחה האם היה חימום הדדי מרגיע ומהנה
כאב שורף צריבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה חימום מהנה ביותר
דפנה27/11/2012וכל הזמן הוא דואג לשאול אותי איפה יותר נעים לי ומה אני אוהבת ואיך.. אני חושבת שפשוט הייתי ממש מתוחה..ולחוצה =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה חימום מהנה ביותר - תגובה
דניאלה פרייפלד28/11/2012אם את מתוחה את מתכווצת ואז באמת יש קושי לחדירה וגם את יוצאת מה"ראש" המהנה לראש ששם לב לאי נוחות ומה קורה ם במקום לצאת ולהיכנס לעולם הפנטזיה לעולם המהנה של האקט....
ולכן אני מדגישה לחכות קצת עם נסיון לחדירה להתמקד בהנאה שבכל (יופי שהוא רגיש אליך)
לאחר מפגשים ללא חדירה רצוי לגשת לחדירה מחדש בשלבים וגם כדאי עם חומר סיכה (על בסיס מים) ואז שיכנס רק קצת ישהה שם ויזוז גם את אם את רוצה יכולה מבלי להיכנס עמוק ואז במפגש אחר עוד קצת עד ש...
אם זה לא עוזר ואם עדין כואב או יש קושי כדאי ללכת ליעוץ מיני מטפל/ת ניתן למצא
האתר של איט"ם.
לזכור הנאה ואמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
דפנה29/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)