הגיע הזמןן !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגיע הזמןן !!!
    הודיההודיה
    09/12/2012

היי שלום קוראים לי הודיה ואני כבר בת 17 נמצאת חצי שנה עם חבר שלי עכשיו החלטנו שאנחנו מוכנים כב לקיים יחסי מין בפעם הראשונה שלנו אני לא רוצה להשתמש בגלולות כי זה עלול לפגוע בי בעתיד עכשיו יש קונדומים ואני רוצה ללכת על הבטוח קונדום דק (חובה להנאה גם שלו) , לא נקרע , עם קוטל זרע ונגד הידבקות ממחלות (ליתר ביטחון) אז איך קוראים לקונדום הזה ?? (ממש !!!!
    דחוף כבר קבענו לעשות את זה עוד השבוע)

תודה למי שעוזר לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגיע הזמןן !!!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/12/2012

קודם כל - כל הכבוד לך על הבגרות הנפשית שאת מראה. קיבלתם החלטה משותפת שאתם מוכנים לשלב הבא ועכשיו את רוצה לנקוט באמצעי זהירות, לכן את רוצה לבחור את אמצעי המניעה שהכי מתאים לך. אינך רוצה הורמונים ולכן את מעדיפה קונדום - אנחנו לא יכולים כאן להמליץ לך על קונדום כזה או אחר כי אין לנו מטרה שיווקית אבל את כן יכולה להתייעץ עם הרוקח בבית מרקחת לגבי האופציות שישנם. אני יודעת שלחברת דורקס יש קונדום שנקרא fetherlite לפי השם "קליל כמו נוצה", אם יש לו או אין לו קוטל זרע תשאלי את הרוקח....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו