כמה דברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה דברים
    טל
    05/03/2008

שלום,
    אני עוד מעט בת 17 והיה לי כבר חבר ראשון.. שכבנו והכל היה בסדר.. כל הזמן הזה ששכבנו (כמעט חצי שנה) לא זכור לי שגמרי ולו פעם אחת.. אפילו כשהוא עשה לי ביד לא גמרי.
    גם כשאני עושה לעצמי ביד אני לא גומרת רק כשאני משפשפת את איבר מיני עם משהו, בעיקר עם המיטה אני מצליחה לגמור ולהגיע אפילו לאורגזמות..
    אני מודאגת כי אני פוחדת שאני לא אצליח לגמור עם מישהו אף פעם! כי אם אני לא יודעת מה עושה לי טוב בדיוק (עם הידיים) , אז איך הוא ידע?..
    אני יודעת שיש ספרים ואתרים שמנחים בדיוק מה לעשות ואיך לעשות את זה לבד.. אבל אני כבר התרגלתי למיטה ולשפשוף בדברים.
    אני לא יודעת מה לעשות.. אני מודעת לכך שחברי הקודם לא ידע מה לעשות כי בכל זאת עינייני הסקס חדשים לשנינו.
    אבל גם אני לבד לא יודעת איך!
    זה מתסכל ואני פוחדת לא להצליח לגמור מסקס וממישו בחיים!..
    איך אני יכולה להצליח לגמור קודם כל מעשייה ביד ולא משפשוף.!?!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה דברים

הוספת תגובה

• לטל שלום

מירב שרון
    06/03/2008

אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך. זה ספר שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה לבד ו/או עם בן הזוג ובכלל זה ספר שמאוד עוזר לאשה להתחבר למיניות שלה. זה מאוד חשוב שאת מודעת לכך שכל עוד את אינך יודעת איך להביא את עצמך לסיפוק אז לא תוכלי לכוון את בן זוגך שידע מה לעשות על מנת לספק אותך. עצם זה שאת כן מסוגלת להגיע לאורגזמה על ידי שפשוף זאת התחלה טובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו